Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България
Даряване на лекарства за нуждите на пациенти на лечение
ehristova:
Моите хапчета имат срок на годност до ноември 2010г. Така, че смятайте и тях .
Радослав Русинов:
Ели, колко на брой са твоите хапчета?
Дидо, ще погледнеш ли и ти твоите за трайността, за да се ориентирам.
Засега, Петя се включва със 700, плюс две половинки от Дидо и Силви, което е още 140 хапчета отгоре. Това общо прави 840 хапчета рибавирин. Ако се взимат по 5 хапчета на ден, това ще стигне точно за 24 седмици :congrats:
Само проблема е трайността на хапчетата на Петя, мисля че октомври или ноември 2009 :sad3:
Но мисля, че рибавирин по-лесно ще намерим.
Иначе Пегасиса е с трайност до 2011-а, така че имаме време.
ehristova:
Радо, имам една цяла опаковка и една започната, но и тя е почти пълна. може би липсват не повече от 20 хапчета.
dido_sf:
А моите са 80 със срок на годност до октомври 2010 г.
Радослав Русинов:
Здравейте,
Днес се срещнах с Ерма Николова от форума, която дари още 5 инжекции Пегасис, както и Копегус (все още не съм ги преброил).
За момента имаме налични 10 инжекции, като има голяма вероятност Ерма да може да даде още 12 инжекции Пегасис.
Искам специално да и благодаря и оттук за благородния жест, който направи, както и за много приятния разговор, който проведохме на кафе! :smile:
Тук искам да допълня как стоят нещата с останалите инжекции. Имаме обещани 8 инжекции Пегасис от Петя, но все още не съм ги взел, ще се опитам да си направим среща с нея следващата седмица, за да ги взема.
С Копегуса нещата мисля, че също като цяло са наред, все още не съм взел хапчетата от Ели Христова и Дидо, но нека първо да видим докъде ще сме стигнали с Копегуса след като взема всички инжекции.
Остава отворен въпроса и на кой ще дадем инжекциите и как точно ще се осъществи това, но обещавам, че в най-скоро време ще задвижим и този въпрос.
Поздрави,
Радо
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия