Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България
Хубава новина
Силвана Лесидренска:
Днес ми се обадиха от Здравната каса, че съм одобрена за лечение с Пегасис :) вече официално съм в листата на чакащите :) Не е кой знае какво, но съм много щастлива и искам да споделя с вас.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Емануил Денков:
--- Цитат на: Silvana в Ноември 20, 2007, 14:37:12 ---Днес ми се обадиха от Здравната каса, че съм одобрена за лечение с Пегасис :) вече официално съм в листата на чакащите :) Не е кой знае какво, но съм много щастлива и искам да споделя с вас.
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
--- Край на цитат ---
Поздравления за хубавата новина!:) Нищо не ти пречи да се радваш! Важното е, че тебе те радва много. Пожелавам ти скоро и да ти се обадят и да започнеш лечение!
поздрави
Мери_:
Здравей, Силвана!
Поздрави за хубавата новина!
Мисля, че няма да чакаш много - при хепатит Б чакането е по-малко. Поне при мен само след 6 месеца от подаване на документите започна лечението.
Силвана Лесидренска:
6 месеца? :o :o :o :o
при положение , че си подадох документите преди 5 м, значи имам реалния шанс скоро да започна? Хм, не съм сигурна ,че съм подготвена психически : ;D
Ти в кой месец от лечението си, Мери?
Мери_:
Здравей!
И аз не бях подготвена за започване на лечението, дори мога да кажа, че направо бях шашната като ми дадоха протокола за закупуване на интерферона, а аз си мислех, че най-напред трябва да ме одобрят и след това да чакам реда си в списъка на чакащите.
За моя изненада - си получих направо протокола за лекарствата!
Вече може да се каже, че съм в края на първия месец от лечението. Утре ще отида да си взема интерферона (4 инжекции)за втория месец.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия