Повече за вирусния хепатит > Полезни линкове

 Сайтът Zdravenchas.org дава консултации за хепатит B и C

(1/2) > >>

Радослав Русинов:
От няколко дни е стартирал сайтът Zdravenchas.org, проект на MED Communications (специализирана агенция за медицински ПР и реклама).
Чрез него всеки може да получи консултация с медицински специалист (може да се получи консултация за 94 различни заболявания), информация за клинична пътека, която го интересува, и да разбере какви са правата му като пациент. Сайтът ще насочва и желаещите за безплатни прегледи към болници, които извършват такава кампания.
На 15.10.2010 година ще стартира гореща телефонна линия 090020010, която ще е открита за въпроси всеки ден от 10 до 17 ч.
Сайтът има и секции, посветени на хепатит B и C, които всеки може да използва, за да направи консултация със специалист по тези заболявания:
- Консултация със специалист по Хепатит B
- Консултация със специалист по Хепатит C


Поздрави,
Радо

tedi:
Разгледах сайта и на пръв поглед ми хареса.
Систематизиран и подреден е,информацията,която търсиш се открива лесно.
Само да видим дали ще е достоверна информацията.

Теди

Аника:
И аз го разгледах - и на мен ми хареса. Даже задодох въпрос в он-лайн консултации. Предполагам, че ще отговорят на посочения от мен е-майл адрес!

Хубав ден!

Vancheto:

--- Цитат на: anmar в Октомври 09, 2010, 11:52:47 ---И аз го разгледах - и на мен ми хареса. Даже задодох въпрос в он-лайн консултации. Предполагам, че ще отговорят на посочения от мен е-майл адрес!


--- Край на цитат ---

Отговориха ли ти?
Питам, защото и аз зададох въпрос и ми е много интересно дали ще има отговор и какъв?

Аника:
Да, за съжаление стандартно.

"Здравейте,

Препоръчваме Ви да се обърнете към Вашия лекуващ гастроентеролог, за да обсъдите евентуална връзка между наличното чернодробно заболяване и терапията му с кръвотеченията, за които съобщавате."

Само дето лекуващите ми казват, че няма връзка с лечението, а АГ специалистите (консултации с 3-ма) казват, че нямам АГ проблем и ми е от терапията. Та отново остава честта на мен да си размишлявам и да си избера на чия теза да се облегна.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия