Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България
За направлението за хоспитализация при биопсия
migle:
Искам да знам какво трябва да пише на направлението за хоспитализация(за биопсията ).
Имам чувството,че личната ми лекарка не знаеше .
Даде ми едно ,но като го разгледах по подробно има само мой и нейни данни.Нищо за диагноза ,клинична пътека и т. н.
Ще ми е неприятно да отида в болницата и защото нещо с напавлението не е наред да се налага да се връщам обратно. >:(
Поздрави
Миглена :D
sara:
Здравей Миглена,
Ами аз мисля, че не трябва да пише нищо в направлението ти за хоспитализация. Все пак за да имаш такова, ти трябва да си запланувана в съответното лечебно заведение и там да знаят за какво влизаш. Пък и да не знаят, щом имаш направление за хоспитализация са длъжни да ти обърнат съответното внимание.
Все пак попитай още някой за мнение, защото не сьм съвсем сигурна.
Успех при биопсията. Малко е неприятно, но ако не знаеш какво е чуството не е толкова "шокиращо".
На мен ми е правена 2 пъти биопсия и втория път си ме беше малко страх. Но минава бързо.
Дано не сам те стреснала. Чао и успехи
Сара
Valentin Maneff:
Нищо не трябва да пише на направлението,това е просто формуляр №7 за хоспитализация.
migle:
Благодаря много.
Имам още един въпрос -къде се обаждате за да ви заплануват за болницата?На мен професора ми каза само ела на 10.12 и носи направление.
Дали трябва да се обаждам допълнително? ???(извиняваите за тъпите въпроси, но изобщо не съм наясно как стоят нещата добре,че е форума)
Поздрави
Миглена :) :) :)
sara:
Здравей Миглена,
Щом професора ти е казал да отидеш на 10.12 -ами това е запланувано. От теб се иска само да го занесеш в болницата(направлението). А аз на 10.12. влизам в болницата за първата инжекция. :( .....
Сара
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия