Здравейте приятели,
От днес се местя уж вече в тази тема. Снощи приключих с последните хапчета - копегус. Последният интерферон бих на 05.07. 2011.
Знаете по време на лечението преминах през ВСИЧКО - кървене на венците, температура/37.5 до сега/, Косопад, задух, умора, болки в мускулите,липса на сила,апетит, невродермит, лихен планус/леко изразен/,Аг- проблеми, стомашни/коремни/, много високо желязо. и др....Заради високата утайка посетих онко-хирург, АГ- специалист, УНГ, нефролог, дерматолози, гастроетеролози, хематолог, полмулог,водих онлайн консултации с различни специалисти. Никой от тях категорично не поставя диагноза, чувайки за това тежко лечение.Вдигаха рамене и казваха, че съм при най- добрите??? Те пък от своя страна правеха само рутинните изследвания.
Не отговаряха писмено на запитванията ми - никога???
И така стартов ПСР - 555 000м. ед., на 10седмица - /25м. ед./, в седми месец - вирус няма, две седмици преди края на лечението - отново няма вирус!
До тук добре, но ензимите - НЕ!През цялото лечение не спадаха.
Ето от днес резултатите - те ще ми бъдат база за сравнение от сега натам:
левкоцити - 2,78
еритроцити - 3,04
хемоглобин - 99
хематокрит - 0,304
тромбоцити - 114
Алат - 106
Асат - 114
ГГТ - 89
желязо - 25.5 /7,16 - 26.8/
сЖСК - 49,3
т ЖСК - 74,8 /44,8 - 80,6/
Искам още веднъж да благодаря на всички за подкрепата, за доверието и търпението към мен.
Извинявам се ако с нещо съм обидила или засегнала някого - пряко или косвено. БЛАГОДАРЯ!