Здравейте отново много съм объркана, звънях в тази клиника
http://www.detskabolnica.com/index.php?option=com_content&view=article&id=17&Itemid=14и по-конкретно в гастро-, още не съм приключила с обяснението и ми дават друг телефон, дори не знам в кое отделение, там ме изслушват на две на три и ми заявяват, че сме за инфекциозна клиника??? Аз търся гастроентеролог, а сега ме пращат на инфекционист, помогнете защо, обясних и че не е доказан автоимунния хепатит, и се надявам съответно да не е това, затова и искам второ мнение и обяснявам, че досега ни е лекувал гастроентеролог, ами добре като искате ще ви запиша час за гастро.... Е аз не искам на сляпо и на тото, все пак ще си вдигна детето чак от другия край на Бг и да не съм наясно къде отивам??? Ами аз имам и друго дете, което трябва да оставя на някого докато се мотая безцелно, мъж, който трябва да пуска отпуска за да ме закара... Не знам, вече, накрая ще се откажа и ще си остана във Варна май, намерих ел.поща на доц. Желев и писах на нея да видим някой ще ми отговори ли? Вие нали се лекувате при гастроентеролози??? Помагайте много съм объркана кого да слушам не знам, а трябва да вземам решение за здравето на детето си