Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България

Отговорът от здравната каса се бави!

(1/1)

bozhichkov:
От толкова отдавна не съм влизал тук и не съм писал, но ето 4е сега имам възможност и реших да драсна някой ред! Вече е януари, а аз нямам никакъв отговор от здравната каса, минаха 2 месеца, вече се замислям, дали нещо не са ми обаркали в документите ???
Та въпроса е, как най-точно да проверя с това, какво става???

Силвана Лесидренска:
при мен минаха 5 м. нормално е, не се шашкай. просто са бавни. Аз проверявах отвреме на време по тел в РЗОК дали протокола е пристигнал. Честно казано се бях отказала тотално , когато о,боже,един ден благоволиха да се сетят и за моя беден дроб :) споко, трябва да мине още време.

desi:
Незнам защо се учудваш, то ако ставаше бързо........Въоръжи се с търпение защото в нашия случай чакахме една година и половина......Доколкото си спомням ти си с хепатит С така че чакането е доста, но пък нямаш избор. Да ти кажа спомням си , че ние "тормозихме " здравната каса с доста жалби заради чакането - писахме 3 жалби свободен текст с приложени копия от текущите изследвания за месеца за им покажем че имаме нужда от лечението спешно / при майка ензимите скачаха на трицифрени числа/. Незнам дали са помогнали жалбите но след месец от последната подадена се обадиха за протокола най - после. Така че ако искаш опитай нищо ни ти коства - и без това бездействат в касата по цял ден. Другия вариант да търсиш връзки - чула съм че става стига да си платиш........

migle:
Извинявай за любопитството,но кога по точно си подаде документите?
Защото моите ми ги върнаха (подадох ги на 19 .12.2007) казаха ми,че в момента програмата е преостановена и, че ще ме уведомят с писмо като стартира да ги подам отново.Нямам представа кога ще стане това .
Но след като са ти взели протокола значи ,че ще получиш лечение.От всички, който пишят тук разбирам,че голямо чакане пада.Просто такава е системата бавна и тромава.
Вероятно,ако им досаждаш постоянно пишеш жалби вдигаш скандали ще се задеистват по бързо,но знае ли човек...

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия