Ох тука колко паяжини има
и прахоляк бая се е събрал.......
Здравейте,
Не погледнах точно откога датира темата ми, но предполагам, че е вече на предучилищна възраст. Аз дотолкова съм се абстрахирала от хепатита, че днес трябваше да отворя едн стара папка и д погледн маркерите си, които бях буквално забравила. По какъв повод отворих папката: На 25.10.2016 бях на контролен преглед. По принцип писмото с доклада от доктора, кръвните резултати, резултатите от ултразвука идва в рамките на 4-6 седмици. Този пътсе наложи да чакам 12 седмици, което малко ме озадачи, но аз знам, че в случай на добри или лоши новини се обаждат. И днес, както винаги, когато най-малко очакваш нещо дългоочаквано..... писмо
.
Това писмо е и повод на това ни словоизлияние ....
Накратко: вирус не се засича- това е при мен под влиянието на виреад от години така
Започваща ХБс-сероконверсия Анти-ХБс-5,4 !Е/мл
в случай, че сероконверсиятя се потвърди при следващото изследване(24.10.2017) може да се направи опит на спиране на антивиралната терапия - в идеален случай при стойности:анти хбс >10 !Е/!
Превеждам от немски, дано разчитате съкращениата за единиците(! Стои или за коляно латинско и или малко л..... не мога сменя на латиница, пиша от телефон. Същото важи и за маркерите)
Рано ли е още да се радвам? Не мога да повярвам, че има вероятност да съм от онези 5%(май бяха), които се отърват от вируса. Това е равностойно на печалба от тото..... моля някой да ме свали от облаците, защото ми се завива свят
Ако не ви се чете моята история:
2009 по време на първата бременност се установява хепатита ХБе -Аг отрицателен
2010 лечение с ентекавир
2011смяна на ентекавир с виреад. Вируса не се засича от 2012( ако не се бъркм)
2014 втора бременност (с виреад)
2016 за първи път се изследват анти хбс
Моля вещите по темата за мнения
Благодаря ви
Иззи