Автор Тема:  Лечение с тенофовир като продължение на предишно лечение с ентекавир  (Прочетена 19023 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Браво за ПСР-ът! :clap: :clap: :clap:

Какво казва лекарят за ензимите? Ти май в Германия се лекуваше или?

Стискам палци следващия път да са вече в норма, а ПСР-ът завинаги да е отрицателен!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен Spuko

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 147
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Поздравления за резултатите  :congrats:

Не се претеснявай за ензимите,ще влезнат в норма  :smile:

Неактивен izzy

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 82
    • Профил
@Аника

Тук ми взимат всеки три месеца кръв за ензими и пср, като консултация с хепатолог се провежда на шест месеца, така че чак юли ще очаквам изказване от специалистта. Но последния път не бяха очаровани от ензимите ми и дори се спомена повторна биопсия....

@Spuko

искренно се надявам да се строят в редици тия ензими, че вече  почнаха да ме нервят....От друга страна като се замисля....ами мои са си, и аз съм инат :mocking:, ама да видим кой по инат ще излезе!!!

Пожелавам на всички слънчев и усмихнат!

Поздрави
Изи

„Всичко свършва добре накрая.
Ако ли не, то това не е краят…”

Неактивен izzy

• Немедицинско лице
  • Публикации: 82
    • Профил
Ох тука колко паяжини има  :laugh: и прахоляк бая се е събрал.......
 Здравейте,

Не погледнах точно откога датира темата ми, но предполагам, че е вече на предучилищна възраст. Аз дотолкова съм се абстрахирала от хепатита, че днес трябваше да отворя едн стара папка и д погледн маркерите си, които бях буквално забравила. По какъв повод отворих папката: На 25.10.2016 бях на контролен преглед. По принцип писмото с доклада от доктора, кръвните резултати, резултатите от ултразвука идва в рамките на 4-6 седмици. Този пътсе наложи да чакам 12 седмици, което малко ме озадачи, но аз знам, че в случай на добри или лоши новини се обаждат. И днес, както винаги, когато най-малко очакваш нещо дългоочаквано..... писмо :shocked1:.

Това писмо е и повод на това ни словоизлияние ....
Накратко: вирус не се засича- това е при мен под влиянието на виреад от години така
                Започваща ХБс-сероконверсия Анти-ХБс-5,4 !Е/мл
                в случай, че сероконверсиятя се потвърди при следващото изследване(24.10.2017) може да се направи опит на спиране на антивиралната терапия - в идеален случай при стойности:анти хбс >10 !Е/!

Превеждам от немски, дано разчитате съкращениата за единиците(! Стои или за коляно латинско и или малко л..... не мога сменя на латиница, пиша от телефон. Същото важи и за маркерите)

Рано ли е още да се радвам? Не мога да повярвам, че има вероятност да съм от онези 5%(май бяха), които се отърват от вируса. Това е равностойно на печалба от тото..... моля някой да ме свали от облаците, защото ми се завива свят :laugh:

Ако не ви се чете моята история:
2009 по време на първата бременност се установява хепатита ХБе -Аг отрицателен
2010 лечение с ентекавир
2011смяна на ентекавир с виреад. Вируса не се засича от 2012( ако не се бъркм)
2014 втора бременност (с виреад)
2016 за първи път се изследват анти хбс

Моля вещите по темата за мнения

Благодаря ви

Иззи

„Всичко свършва добре накрая.
Ако ли не, то това не е краят…”

Неактивен Dessita

• Немедицинско лице
  • Публикации: 85
    • Профил
  • Резултати: Повторно лечение
Изи привет,
ХБЕ Аг отрицателният беше, при който хапчетата трябваше да се пият цял живот, нали така? Ако да, тогава това са чудесни новини, искрено ти пожелавам да се отървеш от вируса и личението завинаги.
Но аз се чудя, какво става с австралийския ти антиген. Доколкото знам, той трябва да изчезне, за да се спре лечението. Но лекарите знаят по-добре от нас. Така че стискам ти палци :wink3:.
И да се похвалиш скоро!

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007