Здравейте мили хора! Преди 12 дни разбрах, че живея с хеп ц. Шока беше огромен. Почувствах се като ходещ мъртвец. Поради огромния стрес според мен се отключиха някои симптоми, за които си мислех в началото че си внушавам след изчетеното. Но успях да се овладея, а проблемите не спират. Всички казват, че болестта се развива бавно, но вчера четох за мъж, заразен в болница и след 10 на дни починал. Та моите проблеми са следните: имам сърцебиене и нещо като аритмия( това го имам от преди новината), кръвното ми падна много и ми прилошава (не се наспивам добре, но все пак), дроба си усещам увеличен, нещо като че ли се надига там постоянно, с еднакъв ентизитет, периодично, но не са черва и ме сръчква едно такова, тежи ми нещо там, боде, умора страшна, много неприятни болки в ставите - колене, китки, глезени, пръсти, често ходене по голяма нужа (без промяна в цвета), силно главоболие. Понякога ме сърби леко кожата на корема, а силно пръстите на ръцете. Зачервява ми се едното око, това е от години, но сега е засилено. Ям, постоянно съм гладна, иначе ми прилошава. Ту ми е топло, горя, ту ме втриса, треперя. Жълта съм и не мога да спя, вероятно в следствие на стреса. С направлението си се записах при д-р Цветкова в Иван Рилски, но виждам, че никой не я споменсва тук. Кажете ми говорят ли ви нещо тези мои симптоми и трябва ли да търся помощ от лекар веднага или да си чакам резултата от ПСР и симптомите да стихнат? Също да продължа ли да си кютам при тази докторка или да потърся помощ при някой известен? За доц Антонов не знам дсли имам сили да се боря и клоня към токуда. Ако се налага не се притеснявам да си платя за първи преглед там, но после трябва ли направление? Какво да правя, кажете ми?