Вирусен хепатит - Лечение > Системата за лечение в България

Нови правила за хоспитализация на пациентите с хронични хепатити, април 2016

<< < (2/4) > >>

roni_c:
Здравейте,може ли въпросите си да зададем на сайта на здравната каса,на имейл или по някакъв начин онлайн.Май е добре да зададем въпросите и на министър Москов?!?Как стоят нещата ако реша да си платя за ПСР в "Иван Рислки" например?Трябва ли да си записвам час или отивам на 2-ри и 5-месец от протокола и пускам изследвания?Тези нови правила са против пациентите и против болниците...и против здравната каса,защото ще плаща за повече престой за хора,които могат да минат с амбулаторни изследвания и ще заемат легла,на които могат да бъдат настанени хора,които наистина се нуждаят от хоспитализация.

Силвана Лесидренска:
Пишете писма с обратна разписка до Здравната каса, не знам кой ги чете онлайн. Длъжни са в рамките на един месец да ви отговорят писмено.
Не знам как седи въпроса с платените изследвания.

болен-здрав:
  Силве, много ти благодаря! Много ме улесняваш и много ми помогна. БЪДИ ЗДРАВА!!!

Силвана Лесидренска:
 :flowers:

preslav1980:
Някой знае ли дали правилата описани по горe за хоспитализация в Иван Рилски са активни към днешна дата?

По телефона няма ли да стане??? Аз от Русе ако тръгна да изпълнявам горното ще измина за 1 хоспитализация  пътя до Брюксел в км.

:smile: :smile: :smile:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия