Автор Тема:  излекуване на хепатит С " от само себе си "  (Прочетена 12295 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 173
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешно завършенo - чака резултати
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте , минаха 3 години откакто бях ходил в Свети Иван Рилски ... бях зает с работене и други задачи , общо взето гледах
да си оправя живота и нямах време за хепатита . Тази коледа най накрая отидох там и ми пуснаха изследвания , асат и алат бяха почти добре , но по важното е че след 2 седмици ми съобщиха че нямам вирус . Все още не мога да повярвам и мисля че е възможно да ме лъжат ... не знам , единственото което съм пи ле чай от блатен аир - билка която според мен много помага . Откакто почнах да пия блатен аир спряха вскакви болежки в областа на черния дроб,  дори когато тренирам фитнес усилено . Та това е въпросът ми към вас , и споделеният ми опит ... Възможно ли е ??? дали е заради блатният аир ?

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Re: излекуване на хепатит С " от само себе си "
« Отговор #1 -: Януари 24, 2016, 16:10:07 »
Ако си открил някаква манна небесна за лечение на хепатит с блатен аир трябва да те качим на трон и да ти дадем нобелова награда.

На твое място бих повторил изследването на друго място.

Какво ти казаха, относно резултата? Как си обясняват факта, че без лечение вирусът не се открива?

:smile: :smile: :smile:

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #2 -: Януари 24, 2016, 16:18:24 »
Бранимире, ти нали беше с генотип 3, лекува се с интерферон 6 месеца и резултата ти беше отрицателен. Това значи, че си изчистил вируса след интерфероново лечение, забрави ли?

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #3 -: Януари 24, 2016, 20:07:17 »
Ами два теста ми правиха в св иван рилски и двата сочат че няма вирус (говоря за след лечението) между тези два ,аз извадих 300 лв и си пуснах в часна клиника два , и двата сочеха че имам вирус,надявам се че не ме лъжат в София, св.Иван Рилски,че няма вирус.....спряха ми лечението третия месец,тогава според тях нямах вирус,после усетих болки и си пуснах и имах ,след това пак си пуснах,за да тръгне диалог(не искат да ме приемат....)и пак имах вирус....приеха ме ...и пак казват че няма вирус....не си спомням на кой месец ми спряха лечението, спомням си че ....примерно на 4месец , 1месец го спрях,след това открих че мога да си взема лекарствата въпреки това и после пак гопродължих до 6месец...тоест лечението ми беше 6месеца , но с 1месец прекъсване, и след това имах първо 15000копия вирус, после 100 000 , а сега ....не се открива...WTF
« Последна редакция: Януари 24, 2016, 20:20:23 от brankox »

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #4 -: Януари 24, 2016, 20:27:54 »
Бранко,
Как са ти в момента ензимите? Какво имаш предвид, че са горе-долу добре?
И в кои лаборатории и през колко време се правил ПСР-те,  които са ти показали, че има вирус?
Дано си се отървал от вируса завинаги :)
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #5 -: Януари 24, 2016, 23:24:32 »
ПСР си правих в частната клиника в Плевен,а ензимите бяха 40Алат и 15 Асат,асат винаги ми е бил в норма,алат за пръв път почти в норма

Неактивен болен-здрав

• Немедицинско лице
  • Публикации: 102
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #6 -: Януари 26, 2016, 14:58:56 »
Честито!
Дано да е така, желая ти много здраве и занапред!
Поздравления!

Неактивен brankox

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #7 -: Януари 31, 2016, 19:53:32 »
Благпдаря.....дано наистина нямам вирус :)

Неактивен ronin777

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
Здравейте,отдавна съм член на форума но сега за пръв път имам какво да споделя и питам.Откриха ми ХЦ през 1999г. от тогава през 6 месеца съм си пускал кръв и ХЦ винаги е бил с мен до 20.05.16г.На 39г. съм правил съм опити да се включа в лечение с интерферон (2005 БЧК) но не бях подходящ за лекуване понеже съм на метадон било безмислено.Когато много съм отслабвал и съм имал болки съм влизал в болница за спадане на черн.ензими няколко пъти през годините и така дочаках новите успешни лекарства.След 17г. чакане най после имаше лечение и за нас хората на метадон впр. от 2003 съм на метадон.Приеха ме в гастрото Велико Търново лежах 5дни. Изпратиха ми кръв(за ПСР) в Иван Рилски,системи,трансметил,други изследвания.Този път ензимите ми бяха много добри но слезката беше увеличена много,черн.дроб като на здрав 39г.мъж.но най забелижимият проблем бяха килограмите ми (58) и получената анемия.Докато се чудеха с какво да ми церят анемията забравих за ПСР.Изписаха ме и казаха ще ти се обадим като дойде резултата да се видим и обмислим какво следва.20.05 ме извикаха и още с влизането усетих че новините са добри.НЕ МОЖАХ ДА ПОВЯРВАМ.След 6 месеца пак ще дам кръв.Изградил съм антитела ми казаха и то сигурно още след като съм го хванал трябвало да си направя ПСР още тогава.В крайна сметка ми откриха наследствена анемия заради нея съм слаб.Успех в борбата на всички,стискам палци.
« Последна редакция: Юни 04, 2016, 14:32:19 от ronin777 »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007