Повече за вирусния хепатит > Полезни линкове

 Алкохолен хепатит и хепатит C

(1/1)

nadq_g80:
Здравейте , с мъжът ми чакаме одобрение за лечение на хепатит ц вече 5 месеца той е с фиброза Ф3 , а аз с Фиброза Ф 2 надявам се скоро да сме одобрени.   Също така мъжът ми е диагностициран с Алкохолен хепатит и хепатит Ц генотип 1 .Някой може ли да даде съвет едното заболяване има ли общо с другото , дали някой е  бил 2-те заболяванияи как се е справил .Когато се излекуваш от хепатит Ц какво следва с Алкохолния хепатит дали се подобряват след лечението

hristo_gb:
По принцип 2-те често вървят ръка за ръка. Чета в другата ви тема, че сте спрели алкохола, така че това е добре, а след лечението е най-добре да не се започва изобщо, за да има шанс черния дроб да се възстанови.
Лошото е било досега, понеже алкохола засилва увреждането на черния дроб, което е видимо и в по-силното увреждане на мъжа ви - Ф3.
Хубаво е да видите как ви е желязото в изследванията, защото ако е повишено това допълнително тежи на черния дроб и тогава е добре да се намалят някои продукти, например червено месо, червено цвекло и прочие, които засилват усвояването на желязо.
Според мен действайте с жалбата и ви стискам палци да получите лечението по-скоро.

При Мавирет няма нещо специфично, по-различно от останалите нови лекарства за лечение на Хеп.Ц, но е важно да се проверява какво може да приемате и какво изрично не трябва да се приема докато пиете Мавирет, което важи не само за лекарствени продукти, но и за билки и прочие. Аз бях спрял дори и чайовете за да бъда сигурен, че не вредя на лечението.
На първо време се сещам основно за сок от грейпфурт, който е противопоказен, както и за жълт кантарион. Пречат на усвояването на лекарствата доколкото си спомням.

nadq_g80:
Благодаря за отговора само тук имам подкрепа не сме казвали на никой .Утре подавам жалба и ще пиша когато взема протокола .

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия