Автор Тема:  Ново лекарство за пълно възстановяване при цироза на черния дроб  (Прочетена 61281 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравей,
Най-добре е да се разровиш в интернет за повече информация. Аз не си спомням да съм попадал на скорошна новина, свързана с това лекарство.

Сега се разрових и успях да открия съвсем скорошна пибликация от горе-долу същия екип японски учени: Treatment of pancreatic fibrosis with siRNA against a collagen-specific chaperone in vitamin A-coupled liposomes.
Този път става въпрос за фиброза на панкреаса, но използват същия метод. Според мен нещата все още са в етап на проучване. Не знам колко време ще отнеме да се появи реален продукт на пазара, но със сигурност ще са нужни още доста години.

Разбира се, винаги можеш и да пишеш на имейла, който е оставен в абстракта на статията. Така ще получиш информация от първа ръка.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Любо

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 41
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Здравейте,ето аз на какво попаднах.Но кога ще започнат клинично изпитване при
пациенти не се знае.http://www.linkedin.com/groups/New-drug-successfully-halts-fibrosis-148555.S.145102030

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007