при мен също е много мътна работата.Само се предполага, защото аз съм на 30 години и като бебе ми отстраняват бъбрека заради тумор.Знам, че ми е приливана кръв, но професорите в София казват, че не е възможно да се е случило тогава защото е много далеко във времето и все е щял да се прояви вируса.Също знам, че ми е преливана кръв от майка ми, а тя нямя хепатит.После никога е съм била на педикюр и маникюр, не съм наркоманка и съм имала в живота си само един партньор, който е бец хепатит.Затова дълго се чудеха от къде тогава.Аз съм човек с много заболявания и ми се налага да правя изследвания доста често.Като си събрах бланките от изследванията установих, че всичко е в норма до ноември 2003 годин, когато забелязвам раздвижване на трансаминазите, ГГТ и АФ.От което докторите си направиха извода, че се е случило тогава някъде.А това съвпъдъ с една медицинска манипулация, която ми правиха по това време.Наложи се да ми правят биопсия на шийката на матката, заради някакво неустановено образование, което се оказа папилом или незнам си какво задебеляване от възпалителен процес.Искам да кажа не опасно.Като се замисля имах и проблеми със стомаха по това време и често бях с нещо като грип, но не съм пожълтявала.Всички са на мнение, че тогава се е случило в Онкодиспансера в Стара загора.На всичкото отгоре това съвпъда и с бума на заразените в тази болница от хепатитС.Ако си спомняте тръбеше се по медиите за този проблем.