Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 доц. д-р Крум Кацаров - Военна болница, София

(1/4) > >>

Радослав Русинов:
Тук искам да споделя мнението си за доц. Крум Кацаров, който практикува във Военна болница - София.
Това, което знам е, че доц. Кацаров е един от най-добрите гастроентеролози в България, доказан специалист гастроентеролог и с голям опит в чернодробните заболявания. Аз се лекувах при лекар от неговия екип, д-р Симонова и мога да кажа само добри думи за екипа на гастроентерологичното отделение.
Доц. Кацаров има приемни часове мисля два пъти в седмицата и приема пациенти с направление от личен лекар, но за да влезе за преглед по този начин на човек му трябват няколко седмици чакане. Другия вариант е просто да се плати прегледа и да се влезе същия ден, цената е 20 лева. Аз съм ходил на преглед при него преди да бъда поет от лекар от неговия екип за започване на лечение и моите впечатления за него са именно като за много сериозен специалист, с много познания, ерудиран и явно с много практически опит /нещо изключително важно в тази област/. Аз лично му имам пълно доверие като специалист в областта.
Всеки пациент, който желае може да си запише преглед при него и съответно да бъде насочен от него с информация и съвет какво точно да предприеме. Лекарите от гастроентерлогичното отделение, които се занимават с лечение на болни от хепатит също са много добри специалисти, предполагам и за всеки един от тях ще се стартира отделна тема.
Нека всеки, който е бил пациент на доц. Кацаров да сподели впечатленията си.

irka:
 И аз ще изкажа мнение тук! :)

Ние със съпруга ми също сме пациенти на ВМА.  Когато той влезна в болницата за биопсия лекуващ лекар му беше д-р Симонова, но след това тя замина някъде, и  двамата ни пое д-р Стоянова! И на двамата биопсията ни я направи доц. Крум Кацаров. Много сме доволни! Човека ни обясни всичко, след това и за лечението. Докато бяхме в болницата, всички се държаха страхотно. Да не говоря за условията в Гастроентерологията! Все едно си в западна добре поддържана болница! Всичко е ново, чисто! Почувствах се като на хотел. Обстановката ме накара да забравя за какво съм там, е, докато не ми направиха биопсията! ;D

chuhoveca:
И аз съм при Кацаров в момента, само че сега не се подписва вместо него Симонова, а Милашка. Е като цяло съм доволен, за най-добрия ми го препоръчаха доц. Кацаров. Д-р Милашка е малко новобранка още и ме нервира по някой път,но е свястна. А Симонова дочух че участвала в правене на трансплантации, но не зная на какво.

katia:
телефон за записване за консултация с доц. Кацаров: 02/9225001

Todor79:
Здравейте,аз също се лекувам във ВМА,лични впечатления имам от доц.Кацаров , д-р Ханджиев и д-р Милашка за които мога да кажа че са изключителни специалисти в тази област,да Милашка е млада,но в крайна сметка според мен има достатъчно задълбочени познания и потенциал за развитие и мисля че създадените условия,съвременна апаратура и лекари като тях правят клиниката най-добрата за момента в България.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия