Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 Д-р Розалина Балабанска – гастроентеролог

(1/6) > >>

soma:
Това е жената която се погрижи за мен сякаш съм й родна дъщеря!

В момента работи за Токуда - София. Тук намерих кратка нейна биография.
Четете Д-р Розалина Балабанска – гастроентеролог
http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&dId=5&dKey=Team

Има огромен опит с хепатит С, въпреки че е доста млада :).
Можете напълно да й се доверите!

Радослав Русинов:
Много ти благодаря за споделената информация!

LaSombra:
Аз също бях при доктор Балабанска преди две седмици за чернодробна биопсия, и съм много впечатлен от нея, както като лекар, така и като човек. Ако отношението на всички лекари към пациентите им беше като нейното, здравеопазването в страната щеше да е на ниво. Същото важи и за доктор Радин Цонев, гастроентеролог, който доколкото разбирам също е започнал работа в Токуда.

За интересуващите се, телефонът на гастроентерологията на болница Токуда е 4034917. Там можете да си запишете час за прием както по линия на здравната каса, така и платен.

vercheto78:
Здравейте и от мен. За др. Балабанска мога да кажа само хубави работи,но най много ме впечатли у нея спокойствието и търпението към пациента. Тя е моят ликуващ лекар и се радвам че съдбата ме срещна то4но с нея. Не може да си представите какво спокойствие и добрина излъчва тя. В деня на моята първа биопсия аз бях много :sad2: изплашена просто всичко ми се видя много страшно. Тя не ми направи биопсията по неприятен повод трябваше да отсъства, прие ме успокои ме каза ми за др.Цанов че с него работят заедно в екип и за да не чакам той ми направи боипсията. Има много лека ръка голям сладур е :congrats: Вечерта Балабанска застъпи нощна и дойде да ме види. Въпреки натовареният ден. В болницата от 8.00 -после на погребение-после дойде нощна и на др. ден до обяд просто не знам как издаржа. :clap2:И вместо като я видях аз да я попитам как е, очите и бяха кървясали от плач и умора, тя дойде да ме  види как е минало всичко. Малко хора (не напразно казвам хора а не доктори), преди всичко сме хора а после всичко друго, има като нея и ние трябва да се гордеем с тях.  :flowers:                                                                                          С уважение:Верка, Сандански     

dodo:
Здравейте,
бихте ли споделили каква е цената на платения прием при д-р Балабанска?
Интересува ме също дали болницата Токуда разполага с лаборатория, в която правят хепатитните показатели, както и ПСР ?
Моля тези, които се лекуват в Токуда да споделят това ценно инфо!
Благодаря предварително !

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия