Поддръжка и администрация на форума > Новини и препоръки за използване на форума
Форумът е с 500 000 посещения
Радослав Русинов:
Днес форумът достигна 500 000 посещения и мисля, че си заслужава да го отбележа с отделна тема! :doubleup:
Общо разгледаните страници са малко над 1 950 000, като само за последните 13 месеца е генерирал 400 000 посещения и 1 361 000 отворени страници! :doubleup:
Поздрави,
Радо
Vancheto:
Честито! :flowers2:
Форумът е все повече и повече посещаван :doubleup:
Представете си колко много хора намират информация, която им е полезна или намират просто утеха :chat2: :chat: :browse: :hug:
Специални поздрави за Радо и Мери :kiss: :kiss:
Ваня :flowers3:
galq:
Поздрави и от мен за всички ,които се грижат за подържането на форума! :flowers: :clap: :kiss:
Maryana:
Форумът е страхотно полезен , но все пак не знам да се радвам ли на толкова много посещения или да се шашкам, че хепатитите са толкова разпространени?! Направо съм в чуденка какво е това чудо.
Поздравявам всички, които положиха огромни усилия и отделиха ценно време усърдно да търсят, превеждат и систематизират важна информация за хепатитите, която както виждам е от изключително голямо значение, предвид цифрите на посещаемост. Поклон мили хора, заслужавате възхищението на цяла България :flowers2:
tetibulka:
--- Цитат на: Maryana в Август 23, 2009, 22:17:22 ---Форумът е страхотно полезен , но все пак не знам да се радвам ли на толкова много посещения или да се шашкам, че хепатитите са толкова разпространени?! Направо съм в чуденка какво е това чудо.
--- Край на цитат ---
Хората с хронични хепатити са си били толкова много и преди.
Просто сега има къде да отидат и да получат това, което им е нужно.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия