Поддръжка и администрация на форума > Новини и препоръки за използване на форума
Как можем да качим свои снимки във форума
Vancheto:
Днес правих опит с качване на моя снимка и мислех, че няма следа от опита ми, гледам Теди е пуснала отговор в темата и си викам"Я чакай да видя последната снимка на Бузко ", пък то последната снимка била моя :dull:
:bye2:
Силвана Лесидренска:
Ванче,
Вики ти е одрала кожата, голяма е сладуранка :girl_in_love:. Иначе ти почти успешно беше публикувала снимката, мъничко помогнах за да се вижда :ashamed2:,но си на прав път. Просто когато копираш адреса където се намира снимката, го сложи точно между [img ] [/img ] и Воала, готова си :girl_in_love:. Ако искаш пробвай отново, аз няма да се меся :whistle:
Neval:
Здравейте! :wink3:
Опитах се да кача снимката на една моя мацка,но не би....Отговаря ми,че поста е закрит.
Разбира се по-вероятно е да не правя нещо както трябва. :smile:
Може ли за мене по-подробно разбивка на стъпките?
Мацката си струва да бъде видяна!
Мери_:
Сега видях, че са променили малко сайта си
Хайде пробвай така
Избираш този сайт - http://imageshack.us/
Чрез бутончето Browse намираш файла на твоя компютър
След това натискаш Upload now
След това от полето срещу - Direct Link- копираш всичко, което е в това поле - то изглежда така - http://img402.imageshack.us/img402/7076/jcv800.jpg
Следва с десен бутон маркиране на всичко в това поле - Copy и Paste във форума!
За да го виждаме като картинка трябва да маркираш линка и докато е маркиран да избереш бутончето за вмъкване на изображения - намира се над полето, в което пишеш - първото в ляво на втория ред с бутончета
Пробвай!
tetibulka:
--- Цитат на: Neval в Февруари 16, 2010, 17:01:44 ---Здравейте! :wink3:
Опитах се да кача снимката на една моя мацка,но не би...
--- Край на цитат ---
Ама пък каква снимка качи в крайна сметка - голяма, като слънце грее и 2 минути я зарежда моя отруден лаптоп на преклонна възраст... Честно да ти кажа, не разбрах какво животно е това.
Ама си прогресирал, де.
Дани
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия