Вирусен хепатит - Лечение > Лекари - специалисти

 д-р Цветкова "св.Иван Рилски"

<< < (2/3) > >>

Iglika_005:
        Здравейте! На имейла получих отговор от вас, че този резултат показва, че аз не съм болна, а имам само антитела  :love5: ,за което ви благодаря. Все пак основното което можеха да ми кажат в болницата, явно го премълчаха. Искрено се надявах, да имам някаква полза от това изследване. Сега съжалявам по-малко, за това че дадох парите и повече за това че така се изказах с негативно мнение за д-р Цветкова. Все пак можеха да ми кажат, какво са разбрали от изследването. Тя  ми каза,не че нямам хепатита ,а че няма да го лекуваме и че изследването показва добър резултат. Предполагам че престоят в болницата ще ми бъде от полза, поне за това да разбера в какво състояние е черният ми дроб и всичко останало, което изследват.

Силвана Лесидренска:
Също така казах, че може да е сбъркано изследването, имайки предвид, че е правено в Германия и ти предложих вариант за безплатно извършване на пср, за да се установи последно преболедувала ли си или не. Ако решиш, се обади.

Iglika_005:
 Благодаря, за предложението.Честно казано не си представях, че това изследване може да бъде и безплатно. Ще се възползвам, ако се наложи, но след престоят в болницата, след като събера малко информация за състоянието си. На изследванията, които изпратих, се вижда че са съвсем от скоро. Имате ли линк където мога да прочета как се разчитат тези резултати. На другото изследване, което ви изпратих(стандартният тест за хепатит Це), се вижда че имам вируса много над референтната стойност и някак си не мога да разбера какво означават тези два резултата. Прочетох във вашия сайт за тези тестове, но не разбирам как точно се разчитат.
  И отново, много ви благодаря за предложението.  :flowers: Все пак, ако резултатът означава че не съм болна, с това трябваше да започнат в болницата. Писах тази тема във форума, защото след общ преглед на темите разбрах, че тук има хора които са научили доста за видовете хепатит боледувайки. Налагало ми се е да проучвам как се четат изследванията и, какви е добре да се правят за други проблеми свързани с моето здраве и не ми се искаше сега да отделям часове наред за да проучвам и това, въпреки че щеше да се наложи, ако резултатът означаваше че съм болна. По форумите виждам как хората са станали професори в темите които се отнасят до здравето им, а когато отида на лекар , докторите винаги са крайно лаконични, а това е изнервящо.... Следват дълги часове на търсене на информация в интернет. За това ви благодаря, че ми отделихте от вашето време.
  д-р Цветкова твърдеше, че има доверие само на резултатите от Кандиларов и, че там са най-точни. До колко е вярно - не знам. Когато отидох в Кандиларов(централата в Младост едно), за майтап не им работеше касовият апарат и за това после се разходих още веднъж, отделно за касовата бележка и код за интернет справка. Дадох им двеста лева на доверие, а след това резултатът беше принтиран от интернет ...Без печат ! Такова копие с всякакъв резултат аз мога да си изфабрикувам винаги. Не знам защо не слагат някакъв печат на тези изследвания. Некоректното в случая беше, че Цветкова постави, като условие за изследване в болницата този тест, а там ме питаха за какво ми е всъщност това изследване, и защо им го нося. Крайно некоректно отношение! Написах темата за да предпазя и други хора от това. Даже коментирах нейното отношение с друг лекар, който само като чу, какво е казала коментира, че това изследване е невъзможно да бъде условие за прием в гастроентерологията . Честно казано коментирах изследването даже с две медицински лица, преди да го направя, но ги убедих с нейните думи че е крайно наложително според нейната реакция. Ако трябва да я цитирам, тя каза "Всичко сега са някакви двеста пикливи лева... Трябва да го направиш." . Няма значение всичко останало.Това е некоректна лекарка. В момента съм безработна и това беше огромен разход за мен.Коментирам я единствено по повод това, че тя един вид ме изнуди да си направя изследването. След това нито ми каза, какво означава нито се оказа от ползата, за която тя твърдеше.Просто некоректно отношение.
 Също така повтори поне пет пъти, че ако съм имала била това изследване в момента, веднага на секундата щяла да ме качи горе в отделението и да ме приемат по спешност там...Това каза тя.И така със съдбовното изследване.Ситуацията като цяло ме подразни много, защото ми коства доста усилия да убедя и познатите си да ми дадат назаем парите които трябваха. Тази д-р Цветкова също така излъга че ако си направя изследването и то точно в "Кандиларов", веднага щяла да ме включи в програмата за сто процентово излекуване. Сега след като четох оттук-оттам по форумите разбрах, как ме е излъгала с прости думи. Емоционалните и сцени в кабинета ме подведоха, да и повярвам на всяка нейна дума, след което да убедя и моите познати и приятели, че всичко което е казала е вярно.

Силвана Лесидренска:
Иглика,

Имаш положителен тест за антитела -26 единици и ПСР тест който е 0,20, т.е
 отрицателен. По мое мнение си го преболедувала, но за по-голяма сигурност ти предложих да повториш пср-а.
Пиши как е минала хоспитализацията и успех!

Iglika_005:
 Благодаря ви за обяснението. Ще пиша по-нататък, какво се е оказало относно състоянието ми в болницата. Честно казано изморително е да се описва отношението на некоректни лекари, но го направих единствено за да предупредя хората, които ще се спрат във форума. Момчето с теста за триста лева също беше безработен и беше взел парите назаем, както и аз. Около два часа коментирахме некоректното отношение на д-р Цветкова, докато чакахме заедно. Описах ви я и спирам до тук.

   Много благодаря наистина за разчитането на резултатите ми, защото цялото време преди болницата щеше да мине в късане на нерви от цялата неизвестност. Ще пиша отново, когато имам новини.Дано наистина да съм от няколкото процента хора, които успяват да преболедуват хепатит C.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия