Вирусен хепатит - Обща дискусия > Бременност и вирусни хепатити
Дилема
Силвана Лесидренска:
Според мен бебето трябва да се случи преди да почваш лечение.
За целта трябва да:
1. махнеш полипите 2. смъкнеш виремията, за да не предадеш вируса на бебето въпреки ваксината
За да махнеш полипите също трябва да смъкнеш виремията. Имаш две опции:
1. да пиеш Зефикс (питай д-р Балабанска) 2. да пиеш отвара от филантус
Филантуса е билка, за която има научни доказателства, че смъква вирусния товар. Аз имам приятели с хепатит В (трима на брой), които го пият от години и за двама от тях знам, че са с отрицателен вирусен товар, благодарение на билката. Третия не си пуска изследване, така че там не знам каква е хавата.
https://www.hepactive.org/article/cudotvorniat-phyllanthus-nai-cennata-bilka-v-sveta
Ако решиш да действаш с филантуса, пиши на Мери, тя е от нашето сдружение, поръчва си го по интернет от години и може да те опъти. Пиши й на мейла.
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?action=profile;u=115
edna_ot_vas:
Силвана, златна си! :flowers:
Тя спомена за Зефикс, но Зефикс може ли да се спира без последствия?
Бих заложила на отварата, щом наистина може да подейства. Надявам се и имуномодулаторът да помогне на имунната ми система да потисне вируса също. Не знам дали имаш някаква информация и впечатления от Трансфер фактор плюс, изписа ми го доктор, но не български доктор и стартирах с него, докато си чаках протокола...
Точно това ми трябва точка по точка план, както си ми направила, защото се омешвам в омагьосания кръг и се отчайвам, стресирам, което със сигурност пречи на възстановяването ми. Благодаря ти
Силвана Лесидренска:
За Зефикса се консултирай с д-р Балабанска.
За мен най-безболезненото, което можеш да направиш е да пиеш филантус.Не го омешвай с други неща обаче.
Успех.
edna_ot_vas:
С какви други? Имуномодулатор, хепатопротектор, лекарства за др неща - примерно аналгин, аулин за болки... питам, за да не сбъркам нещо или да попитам Мери? Благодаря
Силвана Лесидренска:
С други билки или добавки.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия