Благодаря за отговора, да, ще се внимава с вампирския секс, ама достатъчно ли ще е това?
Ще стане малко офтопик, но ще отговоря на зададените въпроси, защото са важни:
След бурната реакция и високите чернодробни ензими беше написала, че нещата са започнали да се нормализират, а сега вируса е стигнал до неоткриваеми количества - това се случи с времето без допълнителни терапии и билки ли?
Да, това плюс промяна в хранителния режим, което не знам дали е повлияло, аз го направих, заради ендометриозата и заради хранителни непоносимости, ендометриозата е основно на червата и след няколко престоя по болници реших, че ще правя експерименти с режима, спрях изцяло пърженото, избягвам млечни и глутен... пазарувам от био магазини и т. н. Спряла съм всякаква битова химия и козметики и съм заместила с натурални. Нищо друго не съм правила, билката след спирането още дълго ме съсипваше с реакциите от нея (по-страшно от това като изживяване мога да кажа само, че беше с Тенофовира).
Виремията започна да спада драстично след Филантуса със сигурност - аз пих бг варианта Мениран. Мислила съм си го това за бурната реакция, че точно нещо такова се е случило... Проверила съм на фиброскан състоянието на дроба, перфектен е. От фиброза 2 минах към 0-1! Имах натиск вдясно, който дълго мислих, че е от дроба, обаче се оказаха сраствания от ендометриозата, защото след лапароскопията изчезнаха. Въпреки страхотния резултат с Мениран бая се наплаших и повече не бих експериментирала с билки. Но отчитам като супер правилно решението ми да не започна Бараклуд, а да изчакам. Бях проучила достатъчно всичко, за да знам, че започна ли друго на мястото на Тенофовир, подлагам бъдещото си дете на риск, което също нямаше как да допусна. Затова избрах да рискувам себе си...
Също така мисля, че прочетох, че ти е направена и гинекологичната операция и сега си и с овладян вирус, следователно имаш зелена светлина за бебче ли?
Да, тогава още при 40 хил копия становището, което е записано и в епикризата е, че мога да започвам опити, а това беше важно, за да се предотврати рецидив, а и след лапарото шансът е най-добър, предвид изчистването на лигавицата, продухването на тръбите и т. н., нооо съдбата ме тласна в друга посока и колкото и да ме тероризираха лекарите, просто не е било писано да е тогава. Много се травмирах и в момента въобще не искам да мисля за това. Ако ще и всеки ден да се изтезавам на тая тема, в крайна сметка Бог решава кога какво да стане, не ние, колкото и да си мислим, че сме ние. И лекарите не са. Нито те ще ни гледат децата. Не искам повече да си причинявам този стрес. Искам да ми се случат хубави неща, но без да пострада друг човек.
HbsAg количествен също е от важно значение след тази борба.
Той не беше мръднал особено, между 3 и 4 хил се движи.
В допълнение да кажа, че другата глупост, която направих, беше да пия в ударни дози един имуностимулант, успоредно с билката, както и с Тенофовира и кой знае как са се съчетали... но тогава бях на проба-грешка и се подведох по една докторка, която твърдеше, че точно с подобна реакция ще предизвикам спонтанно изчистване и ще негативирам вируса. Става въпрос за Трансфактор плюс.
Фактът, че в момента питам за секс, а не за хапчета, показва, че съм се подобрила