Поддръжка и администрация на форума > Новини и препоръки за използване на форума
Форумът си има собствен чат
Радослав Русинов:
От днес форумът вече си има собствен чат, който напълно е интегриран и е част от него.
Всеки, който желае, може да го достъпи и да се включи в него, само с едно кликване - горе вляво, на таба Чат.
Влизането в чатът става с потребителското име, което ползвате във форума, и няма нужда от допълнително въвеждане на пароли.
Информация за потребителите, които в момента са в чат стаята, можете да видите от няколко места:
- в лентата горе, на самия таб "Чат".
- в информацията, която ви се изписва най-горе за вашия потребител.
- на заглавната страница на форума, най-отдолу, в секцията "Потребители online"
В самият чат има създадени 3 чат стаи: Hepatitis, Treatment, и Fun. Hepatitis е стаята, в която можете да говорите на всякакви теми относно хепатита.
Treatment е създадена, за да се ползва от хората, които в момента са на лечение, и които искат и имат нужда да споделят проблемите, които изпитват с други, които са на лечение.
И последната чат стая - Fun, е за всякакви теми и приказки, които не са свързани с хепатита.
По подразбиране, всички потребители в момента влизат в Hepatitis стаята и предполагам, че тя ще бъде и най-често посещаваната. Ако се окаже, че останалите две не са нужни, а всички основно ползват тази стая, тогава може би ще премахна останалите две. Засега ги оставям три, за да може всеки да има право на избор.
Всеки потребител на чата може да си прави и настройки, ако желае, като използва бутона "Настройки".
Надявам се, че чата, работещ по този начин, ще бъде много по-посещаван и използван, и на вече полезен за всички хора от форума!
С най-добри пожелания,
Радо :)
nevron:
Колко хубаво. Дано все повече народ влиза вътре. Сега като гледам сме само аз и Ради, но те си е от късният час.
Поздрави!
Много як чат!
tedi:
Чата не работи,изписва ми,че съм банната.
Що така?
И само аз ли имам този проблем?
tedibon:
Теди,аз току що опитах и влязох,при мен няма проблем!
Тедибон
Аника:
И аз влязох преди малко, ама сега видях че съм забравила да пиша :laugh:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия