Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - NO_HBV

Страници: [1]
1
Моята история / Re: HBV - или ....
« -: Април 13, 2022, 14:06:40 »
Здравей. Вероятно мъжа ви се е срещал с вируса. При вас има образувани антитела, което е супер, но при мъжа ви няма още, като има две възможности, или ще ги образува скоро, или няма да образува изобщо, но това не е сигурно и времето ще покаже. Добре е, след 1-2 месеца да повторите изследванията при него. Вие имате антитела и не може да се разболеете в бъдеще. Последния  му маркер мисля предвещава образуването на антитела затова се е вдигнал леко.
Странното при вас е è имате антитела, а не сте се срещали с вируса и не сте ваксинирана, последното дали е сигурно? Повторете си изследванията в друга лаборатория и спете спокойно.

2
Пожелавам Ви успех, надявам се да успеете. :smile:

3
Не си хабете времето и да си тормозите организма с разни гъби с недоказана ефективност.Разбирам, че много ВИ се иска да изчистите вируса, но едва ли ще се случи при отрицателен хепатит, това показва науката и статистиката, при положителен е по-вероятно, но +1 или 2%.Аз също съм с отрицателен хепатит и съм пробвал доста неща, ползите бяха никакви. Щом един път вирусът е излъгал имунитета да го остави да си прави каквото иска, то това да се промени в течение с времето е почти невъзможно. Все пак разбира се, че има изключения, но за да се стигне до сероконверсия и да се изчисти вирусът, трябва да няма виремия за продължителен  период от време, тогава при намаляване на количеството на австралийския антиген е възможно (1%) да се събуди имунитетът и да се случи чудото.Точно в този момент при дългосрочна липса на ДНК и малък брой на австралийски антиген може да се експериментира с гъби и т.н., имуностимулатори и други подобни. Но това с гъбите изобщо не е шега работа, иска се постоянно наблюдение защото има и лоши моменти с някои пациенти с реактивирал вирус. Последните разработки на лекарства и лечение целят точно това, след дългосрочен прием на НА с липсваща или минимална ДНК на вируса в кръвта да се намали възможно най-много количеството на австралийския антиген, и точно тогава евентуално да се спре изцяло лечението с НА за да може да се стимулират Т-клетките и да премахнат вируса изцяло.Това е най-добрия вариант, или поне да се намали до толкова, че имунитетът да го държи без да се увеличава за да спре взимането на НА, поради страничните дългосрочни ефекти. Но изследванията показват, че обикновенно за няколко месеца вируса се връща отново и пак се почва приема на НА.  Пиша го така подробно , защото съм запознат в детайли и да е ясно и всеки да си вземе решението сам.

4
Здравей.Не искам да те отчайвам, но така е с този коварен вирус. Като ти чета ситуацията при теб, съм сигурен, че е време за терапия за съжаление. От друга страна е по-добре човек да знае истината и да е наясно, че в един момент трябва да се почне с НА.Вероятно и за съжаление доживот. Ако вирусът се задържи до 100000 копия и ХБсАГ остане до 2000, както и Алат да не е повече от 2пъти нормата, тогава имунната система го контролира, но все пак може вируса изведнъж да се развихри и да нанесе поражения върху ЧД. В това време на пандемия човек е натоварен и психически с толкова ограничения, не дай боже да го хване и ковид и да му се срине имунитета от боледуване. Наблюдавайте се по-често и си правете изследвания, дано не стигнете до ежедневна терапия с НА. Успех.

5
Моята история / Re: Хепатит Б и ваксини за Ковид
« -: Септември 29, 2021, 12:32:50 »
Здравейте.Направих си ваксина Пфайзер през лятото.Сега есента си направих количествен HbsAG.Странно че е намалял на 3900 Ui/ml от 7000 миналата година по същото време.Винаги ми е бил около 15000 като започнах лечение преди 3години.Беше спаднал до 2200 след тестова терапия, след което бързо се вдигна до 7000 миналата година. Мисля си , дали е възможно ваксината да действа върху Б хеп.вируса?

6
Моята история / Re: Хепатит Б
« -: Март 11, 2021, 20:50:00 »
Здравейте, споменахте по горе че баща Ви е включен в проучване на Рош. Имате ли малко повече информация за това проучване- какъв медикамент се проучва, хапче или инжекция, продължителност. Баща Ви със сигурност е подписал информирано съгласие за участие и там е описано всичко. Аз също чух за подобен проект и затова се заинтересувах?
Благодаря предварително!
Здравейте.
Нов съм във форума, заразен съм при раждането ми,  за болестта разбрах преди 4години. Оказа се, че и майка ми е с хепатит Б и не е знаеше изобщо, докато не я накарах да се изследва. Учуди се от резултата, но за съжаление преди година почина от рак, като се е лекувала от 21годишна, постоянно беше на някакви терапии и т.н. Мисля си, че хепатита който имаше без да знае има връзка с онкологичните и заболявания, но това е моя теория.
Споделих с д-р Балабанска, че майка ми е била с вирус на ХепБ и нейното мнение е , че съм се заразил при раждането ми, тъй като моя вирус е мутант поради дългото му пребиваване в черния ми дроб, и почти няма вероятност да се изчисти сам. Бях включен в проучване на Рош, но не се получиха нещата с изчистването на ХбсАГ, като имах голяма надежда.В началото количеството на ХбсАГ от 5000 спадна на 2000, после леко се увеличи до около 4000 в края на лечението.От терапията имаше ефект във фиброзата като от Ф2 стана на Ф0-1. На последния преглед с фиброскан октомври 2020 малко се е вдигнала стеатозата, като Балабанска каза, че стеатозата не е проблем. Фиброзата беше същата Ф0-1, но ХбсАГ беше 7400.Надявам се, скоро да открият лек за цялостно изчистване на тая гад , защото има много проучвания и резултати им са обещаващи. Засега само Ковид 19 бърка продължаването на разработките на нови лекарства.
 

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007