Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - alex gavrilov

Страници: [1] 2
1
Здравей,
виж във бестдокторс.бг /на латински/ спрциалност гастроентерология. Добри специалисти  има в ИСУЛ в Токуда и в св.Иван Рилски, също има и в Военна и Александровска болница. и СПОКОЙНО Но следи периодично състоянието си и го дръж под контрол и Внимание Пази си партньорите това се предава и по полов път. Засега си ОК дано така и да си остане.

2
Здравейте,
Спокойно, това Прилича на остро протичащ хепатит , може и да не хронифицира,
Хеп С се предава само по кръвен път/ за разлика от Б който се предава и по полов/ аз имам хеп С открит през 1998г / Преди това нямаше тестове и той се е водил хепатит нито А нито В/имам две деца и съпруга и те са чисти. да не се употребяват общи четки за зъби и ножички за нокти, нормалния секс без разкъсвания е безопасен, мисля че не е проблем и да се стига до бременност и раждане макар да има известен риск  но ако се внимава и лекарите са предупредени няма проблем. За всеки случай  си направете тестове на семейството засега не е сигурно кой е първоизточника. Обикновенно при нормални битови контакти хепатит С НЕ СЕ ПРЕДАВА И НАЙ ВАЖНОТО ВЕЧЕ ИМА ЛЕКАРСТВО ЗА ХЕПАТИТ С
СПОКОЙНО , ПРЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ НОРМАЛНО И ДОБРЕ ПРОУчЕТЕ КОЙ ДА ВИ БЪДЕ ЛЕКУВАщ ЛЕКАР. Изобщо не е задължително да отивате където ви пращат от лекаря зависи много.

3
Не знам как се изчислява продължителността на живота без и със интерферон. Но знам , че при ниска степен на фиброза и липса на вирус или неактивна болест в случая с хепатит Б си здрав, а в противния случай имаш заплаха от цироза и рак! Така , че Интерферона може да ти даде и 50% удължение на живота , а и 50 години живот, а липсата му да те убие за 5 години!

Така, че горното е много добро с изключение на песимизма за Интерферона! Данните най-вероятно са в случая с неуспешно лечение, което не е целта!
Тези сметки са абсолютно безполезни всичко е строго индивидуално може с лечени да стигнеш до рак /като мен/ и без лечение да ти се размине и цирозата. Важно е периодично да се следи състоянието на черния дроб. !!!

4
Здравейте,

Аз за мой късмет се лекувам при лекари които се чудят как по добре да ме лекуват и всички тия новости само ги затрудняват. Дано не се откажат да лекуват и тогава ще видим колко ще изкарам. Не е редно лекарите да мислят за пари и да се чудят как да ни лекуват при липса на възможност, те трябва да си гледат лечението. Вярно е че има всякакви лекари, но на тези които се опитват да ни лекуват хич не им е лесно. !!!

5
Може да се пие всичко без аспирин. на мен лекариъе ми даваха да пия парацетамол, но не дълго време ъова е в сила за аналгина . Важно е да се чете листовката за пациента, сега е лесно д гугъл може да се намери всичко. добре е да се знае и причината за главоболието. Не се притеснявай най- вероятно ще се излекуваш, работи се много за нови лекарства и ефективността им вече е почти 99% никакви притеснения повече пази сили за гледане на внуци

6
Моята история / Re: Няма да се боря
« -: Май 08, 2016, 00:43:01 »
Здравей,

Просто се лекувай и се информирай.За съжаление се умира не само от хепатит. много още ще преживете и изобщо не се знае от какво и кога ще се мре.Трябва първо да се отгледат деца после внуци и т.н, тъй че имате много задачи за вършене

7
Здравей,

Може да си раздразнил жлъчката с храна, преяждане или друго, Там може да те боли и от гастрит, язва или колит.добре е да направиш ехография на корема ако продължи. Общо взето мисля че се притесняваш излишно. живей си живота нормалнои тожа е


8
не знам точно процедурата в момента, но мисля че можеш да си смениш лекаря и болницата, лошото е че проблема не е при тях, а в нзок. тожа е положението монопол, ниски заплати , ниски осигуровки и много лакоми крадци, аз съм с хепатит С и вече съм рак. излекуваха може би хепатита, но рака остана засега. Лечението му  вече е много скъпо и вместо за хепатита парите отиват за рака но това е положението.

9
Чудесно, сега си супер. Диетата за хеп.С е просто нормално здравословно хранене без алкохол и пържено и умерено мазнини. много строгата диета вреди влошава имунитета синтеза на хормони и т.н. на мен акад. Мечков ми се скара поради твърде строгата диета.

10
Да с Абви и термоаблации
+ " Нексавар" за рака.
здравей,
Много се плашат и се отчайват хората, Искам да им вдъхна кураж, на мен поради тромбоцитопения ми отстраниха далака, след това се наложи и да сменят аортната клапа на сърцето , сега лекувам рак-НСС и не се отчайвам нито се плаша.Нека да се борят. Имах и огромен късме с лекарите д-рБалабанска и доц Генов.

11
Не се плаши, Дано лекуващия те лекар те включи към най-новата терапия, предвид другото ти заболяване, тя почти сигурно ще те излекува късмет и успех ти желая

12
Моята история / Re: Няма да се боря
« -: Май 01, 2016, 10:08:46 »
Просто започвай да се бориш, не е кой знае какво да ходиш на лекар веднъж месечно. Живота е безценен хеп Б се предава по кръвен и по полов път не е сигурно как си се заразила.трябва  да пазиш близките си и партньорите си , но можеш да живееш съвсем  нормално, а ако някой ти се цупи не заслужава да ти е близък. Имам хеп С установен от 16 години. На жена ми и и синовете ми нищо им няма.
Ако близките не те подкрепят, значи не са ти близки

13
Моята история / Re: И аз имам хепатит Ц
« -: Май 01, 2016, 09:36:20 »
Напълни главата си с оптимистични мисли, и забрави всяка мисълна някакъв лош край, аз бях диагностициран с хеп "С" през 1998 год. постепенно стигнах до цироза и 2014 с рак на черния дроб, дадоха ми най-новото лечение за хепатита и май го ликвидираха. за рака също има нови методи и нови лекарства, изобщо не съм загубил надежда и не съм се отчаял, напротив чуествам се все по-добре.
имах и късмета да попадна на най-добрите лекари. проучи добре при кои лекари да се лекуваш и съм сигурен че ще се излекуваш напълно.

14
И аз съм благодарен за отпуснатото лечение , бях включен в тази група от 30 човека и имам надежда за излекуване въпреки че аз бях стигнал до следващия етап на заболяването - хепатоцелуларен карцином, но слава богу в България по тази специалност има прекрасни лекари и те събудиха надеждата в мен не само за подобрение , а дори и за излекуване.

15
Здравей,
 Освен екипа на Захари Кръстев (доц. Красимир Антонов) При св,Иван Рилски. Добре работят и екипите на доц. Йордан Генов в ИСУЛ и  на починалия акад. Григор Мечков в Токуда може да се поинтересуваш от сайта: "бестдокторс.бг специалност гастроентерология. / не ми дажа да го изпива на латиница/
 Поздрави

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007