Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - richard

Страници: [1] 2 3 ... 5
1
Завършено лечение / Re: Да се радвам или не
« -: Февруари 22, 2024, 22:57:21 »
Мисля че условията за спиране на  лечение са достигане на определено ниво антитела и то поддържани или увеличавщи се за определен минимален период от време,също така сероконверсия,поне при мен така се случи!

2
По мое време май приемаха понеделник и четвъртък,а вторник,сряда и петък записват.
Приемен кабинет: 02/9522831
Канцелария: 02/9521297

4
Еха, честито и от мен, Ричард! Голям късметлия си :smile:!
Само ми стана интересно, първо ХбсАГ ли ти негативира или първо започнаха да се образуват антитела?
Едновременно,когато едното негативира другото позитивира

5
Безкрайно много се радвам за теб. Това е чудо, наистина. С пожелание антителата да се множат и никога повече да не видиш HBsAg :)
Благодаря за пожеланията ,да ви се връща,хора като Силвана са рядкост,адмирации!

6
HBeAg положителен,antiHBeAg отрицателен,HBsAg положителен като след лечението се получава сероконверсия

7
Здравейте,след 6 години лечение вируса го няма,има антитела които се увеличават шест месеца след спиране на лечението,според проф.Антонов чудо!Пожелавам на всички излекуване,общо взето си живейте живота нормално!

8
Пуснете си PCR тест за да се види количеството на вируса (виремия)

9
Изчистването на вируса си е божа работа,но не е добре да се изпада в крайности тоест обездвижване,следете си HBsAg ,може би след 6м ако е негативирал може да се счита че е изчистен а също и HBV DNA следете,но се следете ако  хронифицира да се започне веднага най-подходящото и добро лечение,а не да чакате,гастроентеролог или хепатолог трябва да знае най-добре!

10
След 20 дни хоспитализация още 2 месеца болнични с подходящата диета и постелен  режим.Лекуващия лекар трябва да прецени според обективното състояние(изследвания)!

11
В болничния лист пише от какво се е лекувал при което се губи презумпцията за лекарската тайна,което е пълно недомислие и безумие!

12
Обърнете се към лекуващия лекар,проблема може да е само в хранителния режим,но това трябва да се потвърди или отхвърли,ако имате и други симптоми или оплаквания трябва да се проведат съответните изследвания, ако се наложи и от мултидисциплинарен екип за поставяне на ПРАВИЛНАТА ДИАГНОЗА,която е основа за ефективно лечение.Имах подобен проблем със загуба на тегло в комбинация с други симптоми и се наложи оценка от мултидисциплинарен екип който постави ПРАВИЛНАТА ДИАГНОЗА за разлика от първоначалната грешна такава!!!,оказа се лесно лечим проблем със щитовидната жлеза.Успех в диагностицирането.

13
https://www.nhif.bg/news_page?id=420376&page_id=home линка е към страницата на НЗОК с разясненията  за продължаване с 1 месец на протоколите с изключение на някои заболявания

14
Dessita написа че са ги карали,а и това с подобрените битови условия за 85лв ми се вижда малко като рекетиране ,хем трябва да те хоспитализираме и касата плаща хем задължително плати и 85лв???на мен никога никой не ми е поискал никакво доплащане

15
задължени са да те карат да нощуваш,а това дали ти ще нощуваш ти си решаваш,в крайна сметка не могат да те вържат за леглото

Страници: [1] 2 3 ... 5

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007