Здравейте всички които сте в този форум!Много е хубаво,че си даваме кураж и съвети!Аз бих искал да споделя с Вас моите проблеми,ако мога бих Ви дал и съвет ,макар че такъв и на мен ми е много необходим.
На 44 години съм,носител съм на хепатит С.Откриха го съвсем случайно,т.к. аз на всеки две години си правя профилактични тестове и стеснявайки кръга достигнах до извода,че съм заразен при стоматологична процедура.
Наистина отначало не отдавах голямо значение на това,но с времето започнах да осъзнавам какво ме е сполетяло.
Личната ми лекарка ме ориентира към проф.Захарий Кръстев/б-ца Иван Рилски,София/,но след многократни неуспешни опити да се свържа с него мой познат ми уреди среща с проф.Константин Чернев/Алекс.б-ца/.Приеха ме,направиха ми всички изследвания,вкл. и биопсия и след като всичко се потвърди ме изписаха с протоколи за лечение с Пегасис и Копегус.
Това става на 27.02.2007 и досега си чакам да ми дойде реда.Някой може ли да ми каже колко време се чака,защото професорът просто ме отчая като ми каза,че може да мине и година.Толкова ли много хора са болни или просто ни е тромава системата?
Не взимам никакви лекарства в момента,т.к професор Чернев ми каза,че няма смисъл да си давам напразно парите.Единствено Интерферонът може да оправи нещата,евентуално.
С времето започнах да свиквам с диагнозата и болестта/а може би и не ми се вярва,че е така/,даже си позволявам да пия и по някоя друга бира,а също така съм доста пристрастен и към фитнеса-все неща,които вероятно пречат!?
Така поне забравям за проблемите си,но понякога имам чувството,че дробът ми ще изскочи и отново се затварям в себе си.
Свързах се с едно момче от форума и с него си говорим и за алтернативните методи/прахчета,мазила и всякакви там отвари/,но все още не съм опитвал.Бих искал да премахна поне тая тежест в дроба.
Много неща бих искал да кажа ,малко съм разхвърлян в мислите си,но и Вие пишете и питайте,каквото мога ще направя за Вас.Благодаря Ви за форума,но по-добре беше да си пишем за нещо друго,нали?За сега това е от мен.До скоро!