Здравейте! Всъщност регистрацията ми е от по-отдавна, но досега само четях. С "хроничен Б" съм и поводът да пиша е, че нещата при мен се развиха доста бързо и май се оказах неподготвен за предстоящото лечение. Затова, помагайте с информация, пък аз от своя страна се надявам да мога да бъда полезен в бъдеще на някой. Та биопсията беше през Февруари, документите в касата подадох на 18-ти Март и на 11-ти Май ми се обадиха от РЗОК, че протоколът е пристигнал и мога да започвам лечението. Отидох да го получа, но в решението на комисията беше написано като условие, че това може да стане само ако представя резултат от изследване Anti HBe. Прочетох как се интерпретират резултатите от този маркер, но ме изненада изискването. Както и да е. В протоколът обаче видях, че е са написани само 4 дози Pegasys, а не знам как да процедирам по-нататък. Още повече, наближава 1-Ви Юни и се притеснявам нещо да не се обърка.
Посъветвайте ме как да процедирам. За да не досаждам с всички въпроси, които ме интересуват след няколко дни ще пиша малко повече за изследванията ми с надеждата да получа по-ясна за мен представа на какъв хал съм.