Автор Тема:  Предложение за отделен раздел с отговорите на доц. Антонов  (Прочетена 9371 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Sciencemax

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 129
  • sincemax@gmail.com
    • Профил
    • Помощна информация за болните от Хепатит!
  • Вид лечение: Алтернативно
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Необходимо е да се отвори отделна рубрика "Доц. Антонов отговаря", в която всеки въпрос да е отделна нова тема, защото самите участници във форума може да искат да продължат и да развият темата или да покажат други подобни прецеденти или нюанси(виждал съм го в западни форуми). Доцент Антонов може да се включва по-икономично, като само потвърждава или отхвърля или допълва тезата на някой от участниците в темата (може да го прави и само с одобрение  :congrats: за мнението, което счита за вярно).
Например Радослав отговаря, той е доста информиран и може да изчерпи 90% от по лесните въпроси, както го е правил досега, а доцент Антонов се включва, само за да допълни или да потвърди и така няма да го натоварваме с много писане или да отговаря на съвсем елементарни или трудоемки откъм писане въпроси!

Единствения проблем е , че можем да го затрупаме с въпроси и той да неможе да отговори на всички, а трябва и да лекува пациентите си. Необходимо е администраторите да му структурират добре темите и да премахват повтарящите се или включените в други отговори на въпроси, както и да отговарят донякъде и да добавят линкове към съдържание поясняващо темата, за да го улеснят иначе идеята ще пропадне!
И това , което ще излезе може направо да бъде отпечатано, като ръководство за лечение и профилактика на хепатит на сайта на хепактив. Това индиректно може да улесни доцент Антонов, защото той вместо да губи време да отговаря на някои по - любознателни пациенти може да ги насочва към вече готови отговори.

Прав ли съм или греша?
« Последна редакция: Декември 28, 2009, 18:17:34 от Sciencemax »

Неактивен pamche

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 980
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Предложение за отделен раздел
« Отговор #1 -: Декември 28, 2009, 18:04:26 »
Напълно прав , даже бих добавил , Радо да разчисти темата от безмислените поздравление ( включително и моето) и може да се задават въпросите в стегнат вид , даже примерно през Радо ( или някой който е оторизиран )
Известен с това , че не е известен !

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #2 -: Декември 28, 2009, 18:37:04 »
Прав ли съм или греша?

Съгласна съм с доводите ти. (доживяхме и това  :girl_wink:)
Ако правилно съм разбрала, смяташ за добре всеки отделен въпрос да е лесно намеряем и ако има допълнителни коментари по него, те да са ясно видими. Сега само трябва да видим как да стане технически. Отивам да проверя тук-там как го правят.

Няколко минути по-късно. Ходих, видях там, където ми е единственият друг форумски опит.
Наистина има подфорум и в него всеки въпрос е отделна тема. Логиката се вижда в правилата http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=159211.0

Дани
Hang in there.

Неактивен Габриела Бонева

• Медицинско лице - сестра
  • Степен на активност - Ученик
  • Публикации: 27
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
« Отговор #3 -: Декември 28, 2009, 18:56:08 »
Напълно прав , даже бих добавил , Радо да разчисти темата от безмислените поздравление ( включително и моето) и може да се задават въпросите в стегнат вид , даже примерно през Радо ( или някой който е оторизиран )
Здравейте,
Аз съм сестрата на доц.д-р Антонов
Според мен въпросите и отговорите са малко за отделни теми,може би след месец ще се съберат достатъчно,а до тогава ще отговаряме на всички!
Дори  и да има отделни теми доц.Антонов е много изчерпателен и няма да отговори само с да или не на въпрос,независимо от това колко професионално е зададен!
На 04.01.2010г ще отговориме на новите въпроси,дотогава доц Антонов не е на работа.
Благодаря Ви за милите пожелания!
Желая на Всички весели празници!

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Благодаря за предложението!
И аз мисля, че отделянето на въпросите в отделен раздел е по-добър вариант. Така всеки ще може много по-лесно да се ориентира и да търси в предишните зададени въпроси, и освен това ще има възможност за отделна дискусия по всеки зададен въпрос.
Много вероятно е доста от стартираните теми да имат само по 2-3 поста, но мисля, че това няма да е сериозен проблем и не ме притеснява.
Затова създадох отделна секция "Специалистите отговарят", и в нея отделен раздел доц. д-р Красимир Антонов отговаря на пациенти.

Поздрави,
Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен tetibulka

• Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 2318
  • Осем години.
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Има близък с хепатит C
Ради,
благодаря за промяната.
Сайънсмакс,
добре че се сети, надявам се това да ти е било идеята.

Предимството е очевидно - отваряш подфорума и виждаш веднага всичко зададено напоследък. Надявам се на всички да им е станало ясно, че новите въпроси трябва да се публикуват в нова тема, след като сме прегледали дали вече няма такава тема. (не го пише изрично).

Смятам, че и за госпожа Бонева така е много по-лесно - вижда въпроса и директно пише отговора в темата, а не като вчера да си играе да търси въпросите между други постове, да ги цитира и тогава да им отговаря. Освен това най-новите въпроси ще са й много лесно видими, точно защото ще бъдат нови теми.

Дани
Hang in there.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007