Вальо, прав си, всеки има право да изисква да получи вниманието на доц. Антонов, без темата да се размива в друга посока, за да получи отговор на въпроса, който той е задал.
Затова и беше дадено предложението:
"Никой не трябва да пише в новостартирана тема, докато доц. Антонов не отговори".
Дани писа след отговора на доц. Антонов и спази правилото, но пък ти след това зададе друг въпрос в същата тема, така че съм сигурен, че тя не го е направила умишлено.
Може би идеята нещата да са малко по-либерални ще се осъществи по-трудно, отколкото си мислех.
Предлагам да добавим и текст:
"Ако доц. Антонов отговори на зададен въпрос в дадена тема и потребителя, задал въпроса иска да зададе доуточняващ въпрос по същия казус, то след задаването на този доуточняващ въпрос, никой друг няма право да пише в темата, преди доц. Антонов да отговори на зададения допълнителен въпрос".
Не знам доколко е правилно изобщо да има дискусии в тези теми, но на мен идеята ми беше да не слагаме супер строги правила, още повече че г-жа Бонева увери, че доц. Антонов няма проблем с това да се прави дискусия след това в същата тема.
Очаквам всички да споделят мнението си по този казус, защото за втори път вече става подобно нещо, а новия раздел е стартиран само от 2 седмици.
Искам всички да знаят, че всичко във форума се прави единствено с цел да има една добронамерена и приятелска атмосфера, за да може всеки да се чувства комфортно и да срещне разбиране и подкрепа, и ние модераторите се опитваме да направим точно това. Затова и дори тук подлагаме на обсъждане правилата, които да се спазват. Аз не знам форум, в който модераторите обсъждат правилата за модериране с потребителите (поправете ме ако има такъв).
Поздрави,
Радо