Брейййй, много нервен народ, много! Личи се че е почнала лечение, интерферона си "казва думата"!

Теб какво точно те притеснява? Трябвало е да разбереш, щом живееш в Германия, че има ли правила- те се спазват! Независимо в Германия ли са, България ли са, в интернет пространстовото ли са!
По-скоро от твоя пост лъха идиотията и то в пълна степен! Съжалявам, че се чувстваш неудовлетворена от живота си, но едва ли тук и по този начин трябва да ни го показваш!
Хората тук са положили доста усилия да създадат този форум, отделили са от времето си да пишат, превеждат и да отговарят. Щом не можеш да го оцениш - прав ти път!
И аз пиша от чужбина, писала съм от всякакви компютри, но как пък нито един пост не ми е с латински букви! Явно проявявам достатъчно уважение към четящите в този форум, за да натисна един бутон - голямо усилие, ей!
Пожелавам ти да намериш равновесието в живота си и да успееш да се почувстваш удовлетворена, полезна и щастлива. В противен случай, ще си останеш винаго едно злобно, повърхностно и нещастно същество, на което целия свят му е крив, че съществува!