Автор Тема: [ВАЖНО] Правила при задаване на въпроси към д-р Атанас Михайлов  (Прочетена 18722 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Радослав Русинов

 • Администратор на форума - немедицинско лице
 • Степен на активност - Професор
 • *******
 • Публикации: 5566
 • Пол: Мъж
  • Профил
  • My Home Page
 • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
 • Резултати: Успешнo
 • Статус: Хроничен хепатит C
В този раздел (подфорум) пациентите могат да задават въпроси към д-р Атанас Михайлов. Целта на този раздел е да осигури контакт на пациентите със лекар, специалист в областта на хомеопатията и природолечението.

1. Всеки, който иска да зададе въпрос към д-р Михайлов, трябва да стартира своя отделна тема в този раздел, както и да и сложи подходящо заглавие, по което всеки да се ориентира още по заглавието какъв е въпросът, който е бил зададен.

2. Ако даден потребител иска да предизвика дискусия с другите потребители по даден въпрос, който е зададен в този раздел, нека да стартира отделна тема в някой от другите раздели на форума.

3. След като даден потребител стартира тема с нов въпрос към д-р Михайлов, никой друг потребител не трябва да пише пост в тази тема, преди първо да е отговорил д-р Михайлов.

4. Ако д-р Михайлов отговори на зададен въпрос в дадена тема и потребителя, задал въпроса иска да зададе доуточняващ въпрос по същия казус, то след задаването на този доуточняващ въпрос, никой друг няма право да пише в темата, преди д-р Михайлов да отговори на зададения допълнителен въпрос.

5. Потребителите, на които д-р Михайлов вече е отговорил, биха могли да задават доуточняващи въпроси към него в своята тема, но те трябва пак да са свързани с първоначалния въпрос, който са задали. Ако дадения потребител има по-различен въпрос от този, който е задал, то той трябва да стартира отделна тема.

6. Всяка тема, в която д-р Михайлов е отговорил на зададения въпрос ще се заключва една седмица след неговия отговор, в случай че потребителя стартирал темата не зададе доуточняващ въпрос.

7. Всеки, който има повече от един въпрос, трябва да стартира отделна тема за всеки един от въпросите си.

8. Когато задавате своя въпрос, опитайте се да дадете максимално детайлна информация за Вашия случай, за да може д-р Михайлов да се съобрази със спецификата му. По този начин ще улесните и самия него.

9. Опитайте се да не задавате въпроси, които са дискутирани многократно във форума и за които има достатъчно ясна и еднозначна информация.

10. Преди да зададете своя въпрос, прегледайте предишните зададени въпроси в раздела, за да проверите дали някой друг пациент вече не е задал подобен въпрос.

11. Всеки потребител може да задава най-много два въпроса на седмица, с цел всички останали потребители също да имат възможност да зададат своите въпроси, и същевременно въпросите да не станат прекалено много за дадената седмица. Доуточняващите въпроси във вече стартирана тема не се броят, ако са зададени от потребителя, стартирал темата.

12. Имайте предвид, че тук няма да бъдат поставяни диагнози и предписания за лечение. Целта на този контакт с д-р Михайлов е да осигури на пациентите контакт с него и възможност да чуят неговото мнение по въпроси, които ги тревожат.
Не трябва да предприемате никакви действия, свързани с Вашето здраве, преди да се консултирате с лекуващия Ви лекар, или пък съответно не се консултирате на живо с д-р Михайлов.

13. Д-р Михайлов ще отговаря на въпросите чрез своя потребител: д-р Атанас Михайлов, като това ще става между един и два пъти седмично.

14. В този раздел важат и всички препоръки за използване на форума, които сме публикували в отделна тема: Важна тема: Препоръки при използване на форума

15. В този раздел могат да се задават само въпроси, свързани със заболяването хепатит! Пациентите с други заболявания и имащи въпроси, свързани със заболявания, различни от хепатит, трябва да търсят друг контакт с д-р Атанас Михайлов.
Контактите на д-р Михайлов са следните: гр. София, кв. Лозенец, ул.Милин Камък, номер 63, тел. 02/865 11 82 или 0889/312 745.

Моля, нека всеки да се опита да спазва тези правила, за да може да улесним и д-р Михайлов, и всички, които ще следят този раздел!
« Последна редакция: Март 10, 2010, 20:11:18 от Радослав Русинов »
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007