Zdraveite vsi4ki
Minalata sriada biah na lekar,no ne pisah ni6to,za6toto dnes 4ak stanaha rezultatite.Osven za hepB,hepC I genotip toi mi pusna izledvane za cryoglobin,antiphospholipid syndrome I veni.Tova sa avtoimunni zaboliavania.Ne znam tuk tova praktika li e ili za6toto az imam po kogata kato papki koito mnogo sarbiat.V sofia kognata lekarka koiato mi otkri hep mi kaza kakvo e tova zaboliavane mislia 1e Lichen Planus sa6to hroni4no no e po-bezobidno.Doktora kaza 4e zavisi ot genotipa moge da me vklu4i kam tezi grupi za izprobvane na novi lekarstva,az oba4e ne sam mnogo navit.Vie kakvo mislite?Toia dr.e resercher za HCV v Rush university Chicago.6te vi darga v te4enie kakvo mi predlaga.Ot testovete vsi4ki sa(-) za 6tastie.Lo6oto e 4e sa genotip 1,no kakvo da se pravi.Utre sam na ultrasound,sled tova 6te mi praviat vaksina za A I B.Ta sega se 4udia,zna4i tazi vaksina se bie na 1 2 6-ia mes I ako az zap4na le4enie po-rano ot 05-2008 injektziite tribva da se slagat po vreme na interferona.Tova ne e li opasno?Niakoi slu4valo li mu se e taka?Utre 6te pitam I v bolnitzata,no iskam da znam niakoi ot vas imal li go tozi problem
Ne moga da pi6a kirilitza za6toto v momenta sam legnal ve4e I pi6a ot telefonaa.Misleh utre da pi6a ,no ne mi se spe6e I re6ih sega.
4ao za sega