Мили Лорей и Силвана!
Дадох копие от Консенсуса/който ми прати Силвана
/,дори и Лечебно-диагностичния алгоритъм при лечение с нукл.аналози,понеже личният ми лекар не можел да го намери в Интернет?!Виждам от Алгоритъма,че трябва на всеки 3 месеца да правя хематологични и биохимични изследвания,а HBV DNA-на 3 и 6 месец.HBeAg/anti Hbe трябва на 6 и 12 месец.На 12 месец трябва още 1 път HBV DNA.Надявам се,че всички тези изследвания се заплащат от НЗОК,въпреки,че прочетох ваш споделен опит,че не винаги плащат.Смятам да питам самата НЗОК за това.Ако ми отговорят,добре ще бъде
Късно откритото ми заболяване по вина на "компетентния" ми личен лекар,ще ме прати по-рано в гроба и едва се сдържам от саморазправа и компрометирането му
.....
Не ми е ясно все още,като се налага в родното ми село/Северно-западнала България/да гледам майка си,как е уредено законово отпускане на безплатния Бараклуд и безплатни изследвания?Ясно,ще се ходи в близкия град,но имат ли право лекарите там да ми изписват безплатните лекарства и изследвания?Трябва още сигурна информация,за да не прекъсна лечението.Дали на някои от вас се е случвало подобно нещо?Добре,че има такива добри хора и помощници като Силвана,Радо и всички други препатили!Успех на всички!