Добро утро,
Засега съм добре, още чакам истинския ефект от лекарствата. Вчера цял ден ми болеше гърбът. Разходих се, изминах около 3км, хем да загрея мускулите, хем по-бързо да започне действието на интерферона. Не ми помогна много, но следобяд температурата лекичко се покачи. Иначе главата ми беше все едно от чугун, много ми тежеше. Вчера пих аналгин, а преди лягане ефералганче, за да си подсигуря спокойна нощ. Спах като мъртва, непробудно. Днес съм по-свежа, изпих любимия си коктейл с лимон+мед - първото за вкусовите рецептори, второто за хемоглобин.
Все пак, не ми е ясно, защо трябва да стигаме до дъното, а после да намаляваме дозата, както го прави в момента Вили1982? Не е ли по-добре с умерени, но по-сигурни и постоянни темпове с дозат 800мг? Още повече, че генотипа го позволява, а и кг също, въпреки, за генотип 3 теглото нямало значение.
Знам, че го решава лекаря, но за съжаление протокола го прочетох чак когато се върнах вкъщи след биопсията. Нямам връзка с доц. Антонов, а точно той се притесняваше, че в моя случай могат и да не отпуснат лечение заради хемоглобина, тогава той беше 115. За първата апликация бях в друга болница, там лекарката сподели, че не би се осмелила да отмени решението на светилата. Но тя беше същата, която ме предупреди да запачна да подготвям втория протокол след 5 мес., така че не и се сърдя. Хепатита не и силната страна, предполагам. Както и да е, вчера пих 5 хапчета.