Радо,
За капсулата ми звучи приемливо, в крайна сметка човекът чува само това което му харесва.
Благодаря за линка!
Направих и изследванията, със закъснение 2 седмици.
Хемоглобин (HGB) 115
g/l м. 140 - 180; ж. 120 - 160
Еритроцити (RBC) 4.53
x 10^12/l м. 4.5 - 6.0; ж. 3.9 - 5.3
Хематокрит (HCT) 0.338
l/l м. 0.400 - 0.540; ж. 0.360 - 0.470
Среден обем на еритроцита (MCV) 74.6
fl 82.0 - 98.0
MCH 25.4
pg 27.0 - 33.0
MCHC 340
g/l 300 - 360
Левкоцити (WBC) 2.7
x 10^9/l 3.5 - 10.5
Тромбоцити (PLT) 134
x 10^9/l 140 - 400
почти нищо не остана в реферетните граници, и все пак :
- хемоглобинът пада, но още е над 100, дори над 110!
- левкоцитите са низки, но се задържаха.
- тромбоцитите са паднали яко! Бях спряла герисана, почвам пак

Въпреки низките показатели се успокоявам с отрицателния си ПСР отпреди 3 седмици.
Косата ми и преди капеше, но сега все едно участвам в някакво състезание - вървя, а след мен косъм след късъм падат по пода. А какъв кошмар ме очаква след няколко месеца, като четя ветераните!
За нервите стана нещо ужасно. Първите седмици изведнъж ме беше обхванало някакво спокойствие - все едно бях стигнала до нещо дългоочаквано и приятно. Но напоследък като че съм забравила какво е любезност, бълвам само яд и сарказъм. Не понасям нищо около мен - сутрин ме дразни трафика, наглите шофьори, развалените броячи на светофарите, музиката в колата или е много тиха или прекалено силна, накрая я спирам. Дъщеря ми забрави какво е лиготия! А бях я разглезила до безумие!
И всички тия неща ги гледам като на кино - някакси отстрани, и се чудя, това аз ли съм? Защо го правя, за бога! Засрами се!
Веднъж Panzer сподели една рецепта - "Бягай!". Като усетя че назрява нещо трябва да прибегна до нея. Но как да намеря сили?
Със сълзите също е голям проблем, още от първите дни. Не помня да съм била толкова чуствителна дори когато бях бремена. Е, не съм се разревавала, но полагам големи усилия да не ми се разтреперва гласа и да не стана за резил.
Общо взето така е при мен. Като гледам, нищо ново, това са все обичайни неща за лекуващите с интерферон пациенти.