Цветна ,ти преди колко време приключи с интерферона?
в края на юли приключих, а втория пубертет го подкарах преди 2-3 седмици май...
,нищо чудно ЕГН-то да е причината!А то расте само нагоре,уви!
Теди, бе аз разбирам да съм качила килограми и това да се отрази, ама аз на килограми съм свалила даже...
като си върнах енергията и съм почнала да си бръмча по обичайния начин - не се свъртам на едно място, рядко остава време и за ядене, та така...
Тош, и аз имам проблем с бюста но от друго естество.
Много е напрегнат и боли-не се пипа.
Тита, то и при мен има нещо подобно, ама не е особено силно - като предменструалните болки е...
Тош, а честит ти нов бюст Колкото до хормоналните промени - и при мен ги има. Три м. след края на лечението цялото ми лице стана в гнойни пъпки, а както знаеш съм далеч от пубертета. Или пък карам втори...въпрос на гледна точка. Та ходих на кожен, изписа ми далацин 1%, мазах, помогна. И до днес избиват понякога, ама мажа и минават. Лошото е, че качих килограми, много ме е яд Тази вечер, в опит да направя нещо по въпроса, бях на йога. Йогина, дето води курса, изглежда като някой, неял последните 8 год., но аз преди малко се прибрах, и познай какво направих първо
Какво ли още има да набюдаваме...ама поне е интересно
Поздрави, Ерма.
Ерма, аз не искам да се почвам с кремове, щото според мен причината е друга. В смисъл - искам да разбера защо се получават тия пъпки, не да ги лекувам тях само... май ще се пробвам да си пусна едни хормонални изследвания, да проверя какво се случва...
ани ако може да се включи със съвет какво да си пусна като изследване ще е супер