ами... беше в съвсем тъмните (края на 90те) години, лекувах се при Мечков (мир на праха му). Интерферон (Интрон), неуспешно. зарязах всякакво лечение от тогава, строга диета определено не спазвам.
хванах гадинката най-вероятно по време на военната си служба, където имах доста неприятно нараняване на ръката. така и не стана ясно, има малка вероятност да е от зъболекар. не, не съм от 'рисковите групи' ако мога така да се изразя.
та, по това време инфото за пътят на разпространение беше силно ограничен, и чак години по-късно се намери човек да ми покаже правилният път и да ме измъкне от идеята, че не мога да имам здраво дете. не знам как е за жените но татковците да не бързат да увесват носа. за това въобще се намесих.
между другото, ако можеше, щях да поствам без да се регистрирам даже. психологическият момент е много силен понякога, де-факто живота ми започна наново когато спрях да се мисля за заболяването и да се влача (понякога като просяк) из болници. в момента се връщам години назад - и не всички от тях бих искал да си спомня.
ПС някой пипна ли темата или?