Автор Тема:  Неуспешно лечение на хепатит С  (Прочетена 7457 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Силвана Лесидренска

• Global moderator
  • Степен на активност - Доцент
  • Публикации: 3183
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Неуспешно лечение на хепатит С
« -: Април 15, 2008, 11:58:51 »
темата е продължение на дискусия от тук :
http://hepatitis-bg.com/forum/index.php?topic=677.msg6521;topicseen#msg6521

Здравей от мен и добре дошъл сред нас bp,

Ако искаш и имаш желание, би ли ни разказал малко повече за себе си, за лечението което си преминал, имал ли си проблеми тогава, и как се чувстваш сега, след края му?

Поздрави,
Силвана
« Последна редакция: Април 15, 2008, 12:22:51 от Силвана Лесидренска »
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен bp

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Моите опасения в секса
« Отговор #1 -: Април 15, 2008, 12:06:00 »
ами... беше в съвсем тъмните (края на 90те) години, лекувах се при Мечков (мир на праха му). Интерферон (Интрон), неуспешно. зарязах всякакво лечение от тогава, строга диета определено не спазвам.

хванах гадинката най-вероятно по време на военната си служба, където имах доста неприятно нараняване на ръката. така и не стана ясно, има малка вероятност да е от зъболекар. не, не съм от 'рисковите групи' ако мога така да се изразя.

та, по това време инфото за пътят на разпространение беше силно ограничен, и чак години по-късно се намери човек да ми покаже правилният път и да ме измъкне от идеята, че не мога да имам здраво дете. не знам как е за жените но татковците да не бързат да увесват носа. за това въобще се намесих.

между другото, ако можеше, щях да поствам без да се регистрирам даже. психологическият момент е много силен понякога, де-факто живота ми започна наново когато спрях да се мисля за заболяването и да се влача (понякога като просяк) из болници. в момента се връщам години назад -  и не всички от тях бих искал да си спомня.

ПС някой пипна ли темата или?

« Последна редакция: Април 15, 2008, 12:20:03 от bp »

• Global moderator
    • Профил
Re: Неуспешно лечение на хепатит С
« Отговор #2 -: Април 15, 2008, 12:28:26 »
Моя много близка приятелка се е лекувала при същият проф. Мечков, за който знам че е бил най-големият капацитет и специалист - хепатолог ( по нейните думи). Тя също е преминала това лечение, но за разлика от теб- 3 поредни неуспешни опита  :-[

Да, определено самото лечение , или по-скоро опитите да се добереш до него могат да докарат на човек такава депресия, че тя оказва едва ли не същото вредно влияние върху ч.дроб както хепатита.

Надявам се всичко при теб да е наред и да се чувстваш добре,все пак това е най-важно нали? :)

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2988
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #3 -: Април 15, 2008, 20:49:10 »
Силвана, ти веднъж беше споменала за твоята приятелка. Как върви в момента лечението й? Кой месец е? Какви са и изследванията?

bp,имаш възможност да се лекуваш отново. Сега има и нов препарат включен в лечението. Мислил ли си за това?

Поздрави

• Global moderator
    • Профил
« Отговор #4 -: Април 16, 2008, 08:58:18 »
Тя е още в първият месец от лечението си и е доста зле, но при нея факторите които оказват такова лошо влияние са много-психически  / все пак това е четвърто лечение, представи си каква психика ти трябва да изживееш всичко наново  :( / ,   тя има автоимунно заболяване    / но Чернев все пак реши да я лекува/   , възрастта и тн. Но не искам да изпадам в подробности,защото малко "обсебихме" темата на bp  :ashamed:

Неактивен anita

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Публикации: 2988
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #5 -: Септември 07, 2011, 22:08:23 »
Тя е още в първият месец от лечението си и е доста зле, но при нея факторите които оказват такова лошо влияние са много-психически  / все пак това е четвърто лечение, представи си каква психика ти трябва да изживееш всичко наново  :( / ,   тя има автоимунно заболяване    / но Чернев все пак реши да я лекува/   , възрастта и тн. Но не искам да изпадам в подробности,защото малко "обсебихме" темата на bp  :ashamed:

Да изтупам темата от  праха.
Силванка, как се развиха нещата с приятелката ти?

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007