Здравейте на всички които се отзоваха, за да кажат това което знаят по въпроса!
Вчера се прибрах от болницата, писмото което пратих го диктувах от болницата на приятеля ми (гледам, че е допуснал доста грешки

), защото и на мен това което ми казаха ми се стори малко странно.
Сега ще ви кажа какво се случи......
Влезнах в болницата в Пловдив при д-р Георгиев на 10.12 за първа инжекция. Казаха ми, че на другия ден ще ми я бият. Вълнувах се, дойде 11.10, казах си - започва се.
Минава докторът на визитация и ново пет.....поглежда ми изследванията на ПСР теста (който е направен преди 6 мес.) и ми казва, че на 12.10 сутринта ще ми вземат кръв за нов ПСР тест. Предишния е положителен,135 000 IU/ml =675 000 copies/ml.
Думите на д-р Георгиев бяха "... за тези 6 мес. вируса може да се е изчистил сам. Няма смисьл да хабим пегасиса."
Представяте ли си, той не мисли за здравето ми, а за пегасиса!
Възможно ли е това, та аз имам този вирус от 10 години и сега за 6 месеца да се е изчистил? Диагнозата ми е хроничен активен хепатит Б и всичките ми изследвания отговаряха за лечение.
Все пак ми биха пьрвата инжекция и казаха, че другия четвъртък (на 20.12) ще излезе резултата от ПСР теста и тогава ще ми кажат дали да продължавам лечението. Ако е по паднало нивото, лекарствата ще ми бъдат спрени поетапно.
Не знам, ако трябва ще си направя ПСР теста в частна лаборатория, защото там където ме пратиха да си занеса кръвта /лабораторията/, казаха ми че не е за препоръчване.
Но доктора ми каза да я занеса там. Ами това е, което ми се случи. Ще чакам резултата в четвъртък.
Ако трябва, ще дойда до София да се консултирам с д-р Чернев, защото това не са витамини които ти изписват всеки ден. Минах през доста трудности, хвърлих доста средства, време, нерви, докато ми отпуснат това лечение .....и сега какво?