Здравейте всички!Малко е да кажеш,че си бесен от подобни новини.Къде сме в цялата тая помия!?Вярно-Пегасиса е скъпо лекарство,защо да се хаби,я по добре си умирайте бавно,но сигурно-то инжекцията я подейства,я не!Направо ще му я забия в окото и ще му кажа да дойде след една седмица за другото/докторчето, разбира се/.Отивай при проф.Чернев и не си губи времето.Много време загубих и аз докато разбера къде,при кого и т.н.,затова не искам и други след мен/дано да са все по малко/да изпаднат в същото положение.
Преди два дни ми поставиха първата инжекция и след шест часа дойдоха първите реакции,които,не искам да стряскам никого,но си бяха доста яки!Сигурно мазохистите са много щастливи хора.Температурата се вдигна до 38.7,тресе те болят те костите,но ако пък нищо не те боли то лечение ли е?Днес вече съм добре,само трябва да си проследя косопада,защото аз от десет години си бръсна кратунката за да прикрия плешивостта си,а сега си е модерно.Ей,ако някой се дразни от стила ми на писане да ми каже ,да не засегна с нещо някого,няма да си го простя.Искам само малко хумор да вкарам,макар че не ни е до смях.А,щях да забравя,запознах се с Миглена и Силвана, сериозни излязоха, дойдоха на срещата/пак шегичка/.Стига толкова за днес,пак ще си пишем,ако някой се интересува от нещо да пише.Чао,до скоро!