Автор Тема:  Хепатит Б (остър) и болка вдясно  (Прочетена 3905 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Lusi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Здравейте. Имам Остър Хепатит Б и се лекувам вече от 2 месеца. От преди 1 месец започнах да усещам лека тъпа болка в дясното подребрие която много, много рядко усещах, но започнах да я усещам все по често. Преди седмица отидох да ми вземат кръв за изследвания на Асат, Алат и Билирубин - в границата са ми. След това отидох на един гастроентеролог и ме прегледа с ехограв и ми каза, че черният ми дроб не е оболемен и че жлъчката ми е добре. Точно когато бях на гастроентеролога имах газове в корема и ги видя с ехографа и ми каза, че от това е тази болка, но на мен не ми се вярва защото само в ежедневието я усещам болка като се движа, а сутрин като се събудя съм като чисто нов и не усещам никакви болки. От какво може да е болката и трябва ли да се притеснявам ?

Неактивен Таня Митева-Димитрова

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 112
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит B
Re: Хепатит Б (остър) и болка вдясно
« Отговор #1 -: Май 15, 2016, 11:00:14 »
На пръв поглед наистина е по-вероятно болката да е от газовете. Освен това трябва да дадеш време на черния си дроб да се възстанови, нещо което не се случва за два месеца.

Неактивен Lusi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 10
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Недиагностициран/а
Re: Хепатит Б (остър) и болка вдясно
« Отговор #2 -: Май 15, 2016, 16:19:49 »
Относно газовете .. искрено се надявам да е от това, но не мога да различа каква е болката от газове и от нещо друго и за това си мисля какво ли не. В края на седмицата имам консултация при лекарите от Инфекциозна болница където лежах и там се надявам да обърнат внимание и да разбера наистина от какво е болката. Като мине прегледа ще споделя резултата. А сега относно даването на време на черния дроб..... Старая се максимално да го щадя и единственото което си позволих е да започна работа вчера , но аз работя 2 дена в седмицата. Надявам се не е проблем ?

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007