Автор Тема:  При достигане Ph на урината 7.5 и вирусите умират ,а хепатит Б и С?  (Прочетена 98178 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 28
  • печели този ,който се бори
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Резултати: Не е провеждано лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Здравейте ,отдавна не съм писала, но реших да споделя с вас какво научих и дали има някой от вас ,който си следи киселинно -алкалният баланс на организма.При изследване се установи ,че имам Хеликобактер пилори-бактерия,която причинява гастрит и язви на стомаха.Като се разрових в нета ,разбрах колко е важно пехато на урината.Ето един цитат:

PH или Пе Ха-то на нашия организъм е много важно да бъде в нормални граници. pH е съотношението на позитивно заредените йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални). Когато pH е 7.0 нашия организъм е неутрален, нито киселинен, нито алкален. Ако pH е 6.0 е киселинен. Тази среда е бедна на кислород. Какво става в киселинната среда? Това е среда, в която спокойно си живеят вредните бактерии, вредни микроорганизми, Кандида бактерии и гнойно инфекциозни бактерии и вируси разбира се. Склонни сме да се разболяваме от най безобидни болести до най сериозни. В алкална среда тези бацили не могат да живеят. Храната с която се храним и водата която пием определя каква е средата в нашия организъм. Различните видове зеленчуци и плодове се различават, а някои например като лимона, който е киселинен, когато се приеме спомага за алкализирането на средата.

Естественно започнах да си измервам пехато с лентички и стойностите са 5 сутрин и вечер .Вече 21 дни се опитвам да алкализирам организма си и чак след 19 ден започна пехато на урината да става 6.5-7.0.За да  се изчисти организма трябва да са такива стойностите поне две седмици.В краят на април си пуснах ПСР  ,ако след две седмици си изчистя Хеликобактер пилора значи алкалната среда действа и ще си пусна нов ПСР за да видя какво става с хепатита  и ще пусна тук резултатите.Мисълта ми е има ли някой с хепатит Б или С ,който да си е мерил пехато и какви стойности е?Искам да разбера дали наистина съвпада информацията ,че всеки болен е с киселинна среда тоест пеха под 6.Не очаквах,но изключително трудно се оказа да успееш да направиш пехато 6.5 колкото трябва да е сутрин и 7.5 вечер.И незнам дали ще мога да задържа тези стойности 2 седмици,но ако успея ще пиша резултата.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Доста невероятно ми звучи това! Но желая успех  :fight:.
Хеликобактерът по принцип се лекува с протонна помпа, ако имаш оплаквания де, и с антибиотик. Ако нямаш оплаквания е друго. То над половината хора имат хеликобактер, но за повечето тя не е вредна, само някои развиват гастрити, колити и язви, което значи, че може би не е само тази бактерия причината, а и наследственост и пр. Поне аз така съм чела, защото също имам хроничен гастрит. А да не говорим хепатитите с какви сурови лекарства се лекуват! Ако беше до диета 2 седмици... Ти къде го прочете това?

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
Личната лекарка ми загатна за Пехато,а информацията ми е от нета.Аз много добре съм запозната с Хеликобактера,лекува се с три антибиотика.И много добре се повлиява с прополис,но аз основно се интересувам,какво ще стане с хепатита.Дали би се повлиял от алкалната среда на организма.Тук във форума исках да докажем или опровергаем дали вирусноболните са с ниско Пеха.Аз съм с ниско Пеха 5 , в момента работя по въпроса и съм го качила до 6.5.А ти Орфей мерила ли си Пехато на урината си сутрин?Пехато е показател за здравето.
Както и да е,в момента провеждам експеримент със себе си вече 26 дни и след завършването му ще напиша какво е положението.Но ако някой си е мерил пехато сутрин ще съм благодарна да сподели какви стойности е при наличие на хепатит.

Неактивен Орфей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 657
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
То как се мери? Никога не ми е и хрумвало да ти призная! Дано, разбира се, имаш успех!!!!!!
В прополиса вярвам, за уринотерапията съм чувала, но ми се вижда нещо не като за мен. Пък и не ми го побира главата защо да не си ям просто здравословно и да не се мъча с такива все пак неприятни за човека неща като уринотерапия. Т.е. какво може да има в урината ми, което да го няма в дадени плодове и зеленчуци? Наблюдавам моите морски свинчета, като едното се разболее си прави уринотерапия и още една терапия с изпражненията на другото. Наистина им помагало. Но това с на друго животно, не със собствените си. Не знам. Хората все пак сме далече вече от тези неща и имаме по-модерни средства.

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
В магазини за медицински пособия се продават лентички за Пеха,80броя за 4.80лв.Те мерят и наличие на белтък и глюкоза в урината,но аз гледам само Пехато.Мери се сутрин първата урина и вечер 2 часа преди хранене.Убеждавам се обаче ,че може би много голям процент хора не са запознати с киселинно-алкалният баланс на организма,не че и аз не бях запозната до преди месец.Ето от къде малко повече инфо :http://www.freshbul.com/index.php?main_page=page&id=35
За уринолечение и аз съм чувала ,дори за излекувани, но от хепатит А,а нас ни интересуват Б и Ц /поне мен/.Между другото тук четох мнения за лекуване  с минерала зеолит.В Събота ходих до село Бели Пласт известно със зеолитни находища и такава изворна вода от една чешма.Премерих пехато на водата и е 8.Тоест високо алкална вода,при което при два дни прием от мен моето Пеха стана 7.С една дума не лекува минерала,а високото Пеха ,което прави с пречистването си.За урината също е смятана за алкална,защото съдържа соли,които извеждат токсините от организма.Повечето медни продукти без мед също ги дават за алкални.Казано дотук говорим за лечение със зеолит,уринолечение,медолечение, а всъщност тези методи правят средата на организма неутрална или алкална и самият организъм се лекува.Но Орфей трябва да ти кажа ,че е много трудна задача.Ще се радвам да споделиш ако си купиш лентички.

Неактивен june12

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 89
    • Профил
Като лаборант-химик искам да споделя скромните си знания.
Като млада страдах от язва на дванадесетопръстника и смених десетки лекарства без успех.Когато установиха,че имам Хеликобактер пилори,ми изписаха 3 антибиотика,от които се чувствах зле по време на приема.Но...дотам беше.Оттогава,повече от 25 години,нямам и следа от язва.
Относно ПеХа-то.То е с различна стойност,в зависимост къде се измерва.В урината -сутрин трябва да е 6-6,5,а вечер-6,5-7.В слюнката-7,1-7,5.В кръвта-7,35-7,45.Понеже приемам Бараклуд и има опасност от "лактатна ацидоза",която понякога има летален край,аз отвреме-навреме си правя кръвно-газов анализ,плащам си го/8 лева/ и от него разбирам ПеХа-то,серумните електролити.Имам и лентички за ПеХа-то,но ги ползвам рядко,защото както казах по-горе,стойността на ПеХа в урината е по-ниска от тази в кръвта и въпреки че го знам,пак се плаша като видя ниските стойности в урината.
Очаквам от вас по-подробна и по-точна може би от моята информация-все пак от 25 години не съм работила като лаборант,сигурно съм забравила много неща.         :book_read:      :write:

Неактивен Аника

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1161
  • генотип 1
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир + Даклатасвир
Та, като се прехвърлихме на H. pylori да си кажа и аз, че в момента го боря.  :medicine:
Доста неприятна е терапията, дано само да е успешна, че проклетия бактерий и той като вируса е много упорит  :fight:
Успех на лекуващите се от всякакви гадинки  :fingerscrossed:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."

Неактивен ios57

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 81
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
Здравейте!
Интересно ми се стори написаното от Стефани.
Аз от години знам, че приемането на антибиотици нарушава алкално-киселинния баланс и това води до бързо развитие на гъбични инфекции. Затова задължително изписватс антибиотика и витамини.
Но нещо не ми се вярва нормалното ПеХа ниво/все пак нали това е целта/ да успее да излекува вирусна инфекция. За бактериите може и да има някакъв резон/завъждала съм си Кандида след антибиотично лечение/
Бих си изследвала показателите. Колкото повече знае човек за тялото си - толкова по добре.
Пък и от години воювам с един Стафилококус Аурелус, загнездил се в носа ми - за сега резултатът е все в негова полза. :sad3:
А ето и едно четиво от нет-а:
http://daoin.com/feeding.php

И от мен пожелания за успех на всички  :doubleup:
Ще следя с интерес развитието на ситуацията при Стефани :flowers:
Когато нещата отиват по дяволите, не отивай с тях!

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
НЕ пропускайте и вижте това видео.То е доказателство ,че алкалната среда е важна и организма сам се лекува.Споменават дори и хепатит Б,точно както си мислех.Изключително интересно!

Tlacote Water - Healing Water

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах възможност! До всички , които се борят с хеликобактер пилори има алтернативно лечение с прополис.
Пих прополис 20 дни сутрин обед и вечер по 25 капки във вода преди хранене и 10 дена след това си направих изследвания и бяха отрицателни, тоест вече нямам хеликобактер .Абсолютно никакви лекарства не съм взимала, пила съм 5 дни зелев сок от прясно зеле .А относно алкалната среда поне засега за мен е мисията невъзможна , понеже засега не мога да стигна  желаните стойности.Но не съм се отказала така, че при резултат ще пиша пак.Тези дни ще си поръчвам уред за жива вода/алкална/ евентуално така да си вдигна пехато на урината и ще пиша резултата за да видим ще зачеркнем ли този метод или не.
Успех на всички в борбата с хеликобактер и не се отказвайте , първо пробвайте с прополиса и тогава с антибиотици нали трябва да си пазим черният дроб.
Желая на всички във форума весели праздници и нека белобрадият старец донесе на всички нас през другата година изследване с резултат -вирус не се открива.

Неактивен Elsa

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
  • Статус: Недиагностициран/а
В магазини за медицински пособия се продават лентички за Пеха,80броя за 4.80лв.Те мерят и наличие на белтък и глюкоза в урината,но аз гледам само Пехато.
От кой град сте? Аз такъв магазин не знам, но тези лентички ги продават в здравословните магазини на мнооого по-висока цена. Ако може да споделите къде (в кой магазин) сте открили лентичките на тази цена?

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
От Стара Загора съм ,лентичките ги намерих в магазин за медицински принадлежности за лекарски кабинети и хомеопатия.Все още ги има,но ползвам и едни немски от био балев наистина в пъти по скъпи,около 19лева.Пропуснах да напиша,че от 4.80 са български произведени в Бургас.Пробвала съм и двата едновременно резултата е еднакъв с изключение,че по-скъпите са със десети и по-точни.За съжаление напоследък не ми стига времето,но ако имам възможност утре ще напиша резултата от моя експеримент и най накрая си направих и днк количествен тест  .

Неактивен болен-здрав

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 102
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Аз имах проблем с киселини и гастрит. Излекувах се с прополис по описаната от вас схема.
Интересно ми е казват , че вирусите умират и при температура на тялото 40" Ц.
 Може ли някой , ако е вещ по въпроса да изрази становище!?

Бъдете много, много здрави!

Неактивен stefani

• Немедицинско лице
  • **
    • Профил
Много се радвам,че съм помогнала на някой.Но за съжаление не мога да кажа същото относно хепатит В.Този метод с температурата го прилагат руснаците под анестезия

Неактивен болен-здрав

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 102
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: В момента съм на лечениe
 В понеделник претърпях много тежка ВЧИ- чревна инфекция, обезводних се, без малко да колабирам!Взеха ме в БЪРЗА ПОМОЩ! Като се освестих, докторът( Д-р Венетко Великов) ми каза, че ПХ-то ми е 7,5 и той беше видимо доволен! Не знам какво да мисля, но го вметвам защото мисля ,че има връзка с темата.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007