Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

При достигане Ph на урината 7.5 и вирусите умират ,а хепатит Б и С?

<< < (4/4)

stefani:
По принцип  си прав " болен здрав ",че е по темата.Но можеш ли да пишеш ph на урината ли ти е с тази стойност и  какъв ти е количествения днк тест за хепатита ? Любопитна съм да разбера да разбера дали ph може да въздейства върху вируса.Аз така и не успях да достигна тази стойност за период от 20 дни

болен-здрав:
По всяка вероятност, става въпрос за ПХ на кръвта!
Етапна епикриза от 16.06.15 ХРОНИЧЕН АКТИВЕН "Б" ВИРУСЕН ХЕПАТИТ(изходна HBV DNA   - 2 693 144 IU/ML, контролна  HBV DNA 28 IU/ML, С УМЕРЕНА МОРФОЛОГИЧНА АКТИВНОСТ И ФИБРОЗА 3), КОД МКБ:В18.1 ХРОНИЧЕН ВИРУСЕН ХЕПАТИТ БЕЗ ДЕЛТА АГЕНТ.
Поздрави!

stefani:
Привет на всички отново  :smile:
Явно никой все още не е пробвал ,това което се опитах да направя аз!Лошото е,че изисква време ....търпение и много упоритост...
Нещо,което аз не успях да направя!Много ще се радва,ако някой все пак е опитал  :smile:

stefani:

--- Цитат на: stefani в Декември 16, 2013, 21:25:14 ---Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах възможност! До всички , които се борят с хеликобактер пилори има алтернативно лечение с прополис.
Пих прополис 20 дни сутрин обед и вечер по 25 капки във вода преди хранене и 10 дена след това си направих изследвания и бяха отрицателни, тоест вече нямам хеликобактер .Абсолютно никакви лекарства не съм взимала, пила съм 5 дни зелев сок от прясно зеле .А относно алкалната среда поне засега за мен е мисията невъзможна , понеже засега не мога да стигна  желаните стойности.Но не съм се отказала така, че при резултат ще пиша пак.Тези дни ще си поръчвам уред за жива вода/алкална/ евентуално така да си вдигна пехато на урината и ще пиша резултата за да видим ще зачеркнем ли този метод или не.
Успех на всички в борбата с хеликобактер и не се отказвайте , първо пробвайте с прополиса и тогава с антибиотици нали трябва да си пазим черният дроб.
Желая на всички във форума весели празници и нека белобрадият старец донесе на всички нас през другата година изследване с резултат -вирус не се открива.

--- Край на цитат ---

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия