Автор Тема:  Нови правила за хоспитализация на пациентите с хронични хепатити, април 2016  (Прочетена 25817 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Dessita

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 85
    • Профил
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
Здравей Любо, аз не се лукувам в Иван Рилски, но се очудвам, че връщат планирани ПСР-и с аргумента, че няма места. В крайна сметка само се взема кръв, не се остава в болницата.
Предполагам, че болниците вече изнемогват с големия брой пациенти, във ВМА например едва смогват. Ама вместо да отлагат хоспитализации, защо не надигнат глас да се намалят.
Дано те планират скоро.

Неактивен Любо

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Ученик
  • **
  • Публикации: 41
    • Профил
  • Резултати: В момента съм на лечениe
Не знам точно какво става,но точните думи на д-р. Петкова (поне така се представи) са че от здравната каса са намалили и нямат направленията за хоспитализация  и не - могат да ме приемат за датата която съм плануван и по-натам ще ми се обадят да ми кажат кога евентуално ще ме приемат, просто да чакам обаждане от тях по телефона.
Попитах я дали няма да имам проблем при отпускането на лекарства от здравната каса,защото искат две проследявания в рамките на шест месечният протокол каза че нямало да има тъй като те биле запознати с проблема.

Неактивен preslav1980

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 265
    • Профил
  • Вид лечение: Софосбувир
  • Резултати: В момента съм на лечениe
  • Статус: Хроничен хепатит C
Здравейте,

някой да знае актуални телефони и през кои дни става записването  за прием и хоспитализация в  Гастроентерология на ИВАН РИЛСКИ - СОФИЯ?

Ако някой скоро е минавал оттам моля да сподели?

Весели Празници.  :smile:

Неактивен richard

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Кандидат-студент
  • Публикации: 72
    • Профил
  • Резултати: Успешнo
По мое време май приемаха понеделник и четвъртък,а вторник,сряда и петък записват.
Приемен кабинет: 02/9522831
Канцелария: 02/9521297
« Последна редакция: Декември 27, 2023, 00:49:09 от richard »

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007