Здравейте Меги и Мери!
Извинявайте ако съм ви засегнала с изказването си, че не съм ви засичала скоро, но и вие ми липсвахте напоследък, за това и ви споменах. Аз между другото в последно време не проверявам кой е на линия във форума и дори и да сте били само четейки, аз не съм обърнала внимание, за което простете. Обикновено винаги проверявам кой присъства в момента, но действително тези дни не съм слизала до долу да погледна, така че аз съм отсъдила, че липсвате поради липсата на постове от ваша страна. Абе де да знам! Нещо съм се шашнала в последно време. С това, че ми отмениха лечението, съвсем ми скапаха ежедневието.
Мери, надявам се да намалеят страничните ефекти и скоро организма ти да приема по-леко лечението. Дано и с резултатите от изследванията ти да ни зарадваш скоро.
Знам, че Радо оповести, че ще отсъства и се радвам за това, че си почива в момента. Надявам се да си прекарва чудесно някъде далеч от цялата суета, суматоха, мръсотия и шум. Просто исках да споделя колко ми липсва специално на мен, пък вие ако искате добавете нещо. Това е! И не само той липсва, струва ми се. Къде е Силванчето например? А Вальо?
Дано прочетат и се върнат и те по-скоро!
Поздрави и прегръдки за всички!