Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Черен бъз

(1/2) > >>

Velimira:
Здравейте съфорумци. Отварям нова тема,по-скоро за дискусия и обмяна на опит, отколкото за съвет. Ако администраторите преценят нека я преместят!
Ето и какво ми минава като мисли през главата последните дни .. Предполагам,че на повечето от вас им е направило впечатление,че на всеки континент има някакво растение,което се използва за пречистване на черния дроб или като имуностимулатор. Например за Южна Америка това е котешкия нокът,за Азия е Филантрус уринария, в Индия - куркума и т.н. Ние също си имаме прекрасно растение - черен бъз! Доколкото видях като информация е уникално средство за пречистване на кръвта и черния дроб! Та в този ред на мисли се зачудих : дали не е по-добре (няма да има по-голям ефект) ако си ползваме "местните" билки? Все пак всяка раса си има специфика на гена,съответно на имунитета и всичко това е свързано с типа на хранене,което пък се обуславя от местната флора и фауна! Да не говорим,че сме генетично предразположени да усвояваме по-добре точно тези храни,които са присъствали в диетата ни хиляди години! Дано сте ме разбрали правилно,не знам дали обясних много добре.. Та мисля си дали черния бъз няма да ми действа по-добре от котешкия нокът примерно?!
Продължавам да търся и няма да мирясам докато не се намери начин да трепем тая гад по-бързо и по-успешно.... Не само с химия...
По-здрави!  :girl_wink:
В.

болен-здрав:
  Здравей, Велимира!
Черният бъз съм го опитвал( 2 бр. буркан по 1 литър, доза 1 с.л. 15-20 мин. преди хранене), помага, но не можа да ме излекува. Помогна доста. Австралийски антиген също не е наш вирус, не знам как ще го борим с локални средства. Врагът е много силен, чуждоземски. Лошото е, че той удря имунната система, сваляйки имунитета могат да те спипат най-различни други гадости. Нуклеозидите го подтискат, не се знае докога!? ТЕ НЕ ТЕ ИЗЛЕКУВАТ!

 Много специалисти(гастроентеролози) и народни лечители, лечители по източни методи, ми обясняват едно и също нещо ....  СЛАБ ИМУНИТЕТ!!!
 Трябва да се работи върху имунитета, ако се вдигне имунитета, той надвива вируса, появяват се антитела, така ми обясняват.
 

Velimira:
Здравей, болен-здрав! Все с тебе си говорим по тези теми  :laugh: ! Стана ми ясно,че проблема е в имунитета - именно затова казвам да го подпомогнем с локални илачи! Та аджеба да дадем шанс на имунната система да се справи! Щом ти си се повлиял добре ,значи има смисъл. Далеч съм от мисълта,че директно ще се повлияе вируса!
А иначе много ми е странно как така уж ми е слаба имунната система, пък аз (да чукна на дърво) не съм боледувала от години! Даже и от настинка! Само един синузит имам дето се обостря като  стане студено и това е!

болен-здрав:
 Здравей отново, Велимира!
Няма да се уморя да го повтарям, как хубаво звучи, здравей, живей, радвай се ...!!!
 При мене нещата стояха по друг начин, живях под много голям стрес, следствие на това от най-малката настинка, се разболявах от възпаление на дихателните пътища(без да вземам мерки, чаках да мине от самосебе си, голяма грешка). Усещах голяма психическа, не толкова физическа умора. В един момент при поредното кръводаряване 2011 ми съобщиха, че съм горд носител на австралийски антиген. До 2013 изчаках да си отиде, ама не било писано. От 2015 януари съм на лечение, докторите ми помогнаха много. И така, живота е прекрасен и си заслужава да му се радваме!!!:)))

Наката:
Здравейте
Както казва жена ми не че ме интересува ама искам да знам.Е мен ме интересува много обаче.
Защо 2 години чакахте вироса да си отиде?

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия