Здравей!
Чудесно е, че вече звучиш по-спокойна и уравновесена.
Както вече повечето съфорумци ти казаха с тази болест не идва края на света. Аз съм с хроничен хепатит "С", а приятелят ми е с хроничен "Б". Ние не сме единственият такъв случай. Има и много друи като нас, някои по-добре, други още по-зле, но отчаянието и вглъбяването в болестта води само до лоши последици, безсмислен тормоз и излишно напрежение, които от своя страна само ще промачават дните и живота ти като цяло.
Радвай се, че си жива и здрава, защото ти си си жива и здрава.
Болен за мен е човек, който наистина не може да живее без жизнено важни за него медикаменти или човек, нещастен заради сакатство или някаква друга вродена или придобита форма на инвалидност. И това пак са хора, които в повечето случаи упорито се борят, за да продължават да са тук, сред нас живите и здравие и също като нас да продължават да се радват на слънцето, на небето, на вятъра и дъждеца, на всички радости и прекрасни неща в този живот. Така, че наистина вземи се в ръце, премисли добре нещата и ще разбереш, че проблема не е чак толкова голям, колкото ти го изкарваш в няколкото си първоначални поста.
Имаш детенце! Какво по-голямо щастие от това! Няма повод за униване, а само за още по-смело и целеустремено съществуване, за още по-силно желание за пълноценнен начин на живот, чрез който да покажеш, наложиш и възпиташ на моралните и общочовешки ценности един достоен човек, който да оправдае един ден стойностния ти житейски път и смисъла на човешкия живот като цяло.
Поздрави и успех с изследванията и резултатите.