Не си хабете времето и да си тормозите организма с разни гъби с недоказана ефективност.Разбирам, че много ВИ се иска да изчистите вируса, но едва ли ще се случи при отрицателен хепатит, това показва науката и статистиката, при положителен е по-вероятно, но +1 или 2%.Аз също съм с отрицателен хепатит и съм пробвал доста неща, ползите бяха никакви. Щом един път вирусът е излъгал имунитета да го остави да си прави каквото иска, то това да се промени в течение с времето е почти невъзможно. Все пак разбира се, че има изключения, но за да се стигне до сероконверсия и да се изчисти вирусът, трябва да няма виремия за продължителен период от време, тогава при намаляване на количеството на австралийския антиген е възможно (1%) да се събуди имунитетът и да се случи чудото.Точно в този момент при дългосрочна липса на ДНК и малък брой на австралийски антиген може да се експериментира с гъби и т.н., имуностимулатори и други подобни. Но това с гъбите изобщо не е шега работа, иска се постоянно наблюдение защото има и лоши моменти с някои пациенти с реактивирал вирус. Последните разработки на лекарства и лечение целят точно това, след дългосрочен прием на НА с липсваща или минимална ДНК на вируса в кръвта да се намали възможно най-много количеството на австралийския антиген, и точно тогава евентуално да се спре изцяло лечението с НА за да може да се стимулират Т-клетките и да премахнат вируса изцяло.Това е най-добрия вариант, или поне да се намали до толкова, че имунитетът да го държи без да се увеличава за да спре взимането на НА, поради страничните дългосрочни ефекти. Но изследванията показват, че обикновенно за няколко месеца вируса се връща отново и пак се почва приема на НА. Пиша го така подробно , защото съм запознат в детайли и да е ясно и всеки да си вземе решението сам.