Хей, Силви, здравей!
Радвам се да те видя отново насам.
Разкажи как върви лечението на дъщеричката ти. Как е с учението?
Милата, толкова ми е жално за нея, пък и за теб. Доста голямо изпитание е това лечение и за двете ви. Пиши по-подробно как се развиват нещата. Имате ли вече някакви резултати, изследвания, напредък. Ако не ти е проблем публикувай някои нейни анализи и разкажи как и понася лечението. Има ли много странични ефекти?
Разбра ли за препарата, който се препоръчва срещу косопада? Има отделна тема за него. Продава се във ветеринарните аптеки и се използва като маска. Ако не се лъжа казва се Тривимитанол. Можете да го пробвате, за да избегнете поне този проблем появяващ се по време на лечението с Интерферон и Рибавирин.
Чакам отговор с огромно нетърпение. Бях се притеснила, че се загуби така внезапно.
Надявам се да ни зарадваш с добри вести и ви пожелавам само най-добрите резултати от анализите и по-скорошно и неусетно, успешно приключване на лечението.
Поздрави!
Nevron, благодаря за вниманието и хубавите думи!
Моята дъщеря се лекува вече 10 дълги месеци. От месец октомври 2007 г. е студентка в София и за съжалениие не е непрекъснато около мен. Последните изследвания, които й направиха са през месец декември, определено са добри:
АСАТ 27
АЛАТ 26
ГГТП 26
АФ 120
ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ БИОХИМИЧНИ :общ белтък, албумин, билирубин, креатинин, кръвна захар, пик. к-на са в норма. В кръвната картина резултатите са в почти в норма - малко нисички: ХЕМОГЛОБИН - 113, ЕРИТРОЦИТИ - 3,72 ЛЕВКОЦИТИ - 3,6, ТРОМБОЦИТИ 163.
След изпитната сесия, която е успешна - шест взети изпита, с общ успех над 5, си почина една седмица на Враца, но не пожела да я заведа да я изследват, защото се чувства добре. Странични ефекти от лечението почти няма /поне така ми казва/. В тази седмица беше под еуфорията за нова прическа - поставиха и допълнителна коса. Косата й доста оредя, но косопадът спря, след ампули VICHI и ANASTIM, хранителни добавки DUCRAY ANACAPS и витамини Мерц.
Сега със свито сърце и страх очаквам какви ще бъдат резултатите от HCV PHK /качествено определяне/, след приключване на лечението.
За себе си - изгубих се защото съм гл. счетоводител на най-голямото предприятие във Враца и съм в годишно приключване.
При някаква новина, най-вече като станат резултатите готови ще пиша непременно.
Благодаря на всички за съдействието! Весели празници!