Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Цецо

Страници: [1]
1
Може ли човек да се ваксинира за хепатит Б  по време лечение на хепатит C / с продълителеност на лечението 48 мес. с PEGASYS+COPEGUS , като се има  впредвид допълнително утежняващото обстоятелство че по същото време е на диализа  ?
Каква ще е ефективността на действие на ваксината и по каква схема се изпълнява? Трябва ли  да се повтаря през определен период от време? Какви показатели трябва да се следят в тази връзка ?

Благодаря предварително за отговорите на доц. Антонов и екипа му.

Цецо/близък на бъбречно-трансплантиран пациент с влошени показатели на трансплантирания орган/.

2
Моята история / Здравейте и от мен!
« -: Април 21, 2010, 23:38:21 »
Здравейте и от мен.
Всичко добро ти желая Ивке и най-ве4е бързо стартиране на оздравителната програма.
Доста почетох във форума, но не открих инфо за моя проблем. моля модераторите да ме извинят , но имам спешна нужда от помощ, а виждам че сте доста навътре в нещата на хепатити-те .
Ето го и моя проблем  - Брат ми е на 32 години и от 10 години е с трансплантиран бъбрек. от приблизителнои 5 години му откриха че е носител на вируса на хепатит С. През последните два месеца мусе вдигнаха стойностите на креатинина , а в последствие се установи че и на чернодробните АСАт-300 АЛАТ-350 В момента се намира в диспоансера за транплатирани и му правят някакви допълнителни изследвания.Предполагам че за PCR като анализирах цената която е заплатил за изследването 200 лв. и информацията която ще му даде да ли се е активирал вируса.

Много съм притеснен   :sick: и моля ако някой може да ме посъветва какви други изследвания трябва да се направят за да се види реалното му положение  да ме посъветва, защото сегашните му лекари искат да го изписват, едва ли не като здрав. Притеснява ме факта че стандартното лечение / с интерферон/ при него  не може да се приложи . Благодаря предварително на всички  :

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007