Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Malinka

Страници: [1]
1
Моята история / Re: Хепатит Ц- въпроси
« -: Октомври 03, 2017, 18:57:16 »
Много благодаря за съвета. Още сега пиша жалбата и утре я входирам. И пак искрени благодарности :flowers:

2
Моята история / Re: Хепатит Ц- въпроси
« -: Октомври 03, 2017, 15:27:59 »
Здравейте, на всички :)

Успешно се преборих с целия процес за подаване на документите за отпускане на лечение, на хепатит "С", но вече четвърти месец започна и все още никой не ме е потърсил. Знам, че здравната каса си прави своеволия и не спазва срока от два месеца, но някой от Вас дали може да ме посъветва какво да направя. Вече психически се сринах от всичко това. Утре мисля да мина през Районната Здравна каса да попитам какво се случва, но предполагам, че отговорът им ще е като миналия път, че още нямат отговор от Националната Здравна каса. Моля за съвет  :crying2:

3
Здравейте,
стигнах до протокол, но днес става един месец откакто чакам да ми се обадят, че ми е готов протокола. Та въпросът ми е колко време сте чакали след подаване на документите за издаването на самия протокол. Предварително Ви благодаря за съдействието, вече нямам търпение  :scream: да започна медикаментозна борба срещу това животинче или направо казано животно хепатит C.Още веднъж предварително благодаря за отделеното време  :flowers:

4
Здравейте на всички,
направих си изследвания за хепатит B, като стойностите са:
Anti-HBsAg   < 5    / < 9 отр. 9-11граница, > 11 положителен/
Anti- HBc total - гранична стойност.

Обръщам се с молба към Вас, ако може да ми разчетете изследванията. Притеснява ме този граничен резултат, на Anti - HBc total,какво може да означава? Благодаря Ви,предварително.
 :girl_angel:

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007